Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha valaki megiszik 7 perc...

Dorci1999 kérdése:

Ha valaki megiszik 7 perc alatt 1 dl 80 százalékos rumot annak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 02:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi komoly
2020. szept. 7. 02:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen erós piát tisztán, nem mindenkinek bírja a gyomra, van aki elhányná magát, de azért jó eséllyel nem lesz semmi bajod, csak bereúgsz valamennyire, kB. mintha 2 dl. 40 fokos rumot innál meg. Fejbe vág, az valószínű.
2020. szept. 7. 06:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szokva, akkor "fejbevágja" a hirtelen kapott tömény ital. Ez megfelel kb. 3-4 korsó sörnek, a sör alkoholtartalmától függően. Mindenesetre 6-8 órán át a szervezetben marad az alkohol. Itt ki lehet számolni: [link]
2020. szept. 7. 06:30
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
80 %-os töményet inni hígítás nélkül értelmetlen önkínzás.
2020. szept. 7. 08:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat akinek 7 másodperc alatt megy, és a szeme sem rezdül, és ismerem magam, aki szép színeset ásítana tőle :D
2020. szept. 7. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok mindenen múlik, mekkora az illető, mennyire szokott hozzá az iváshoz, mit evett előtte.

Egyetemista koromban nagyon szerettem a rumot, szinte csak azt ittam. Egy bulin egy liter rumot eltüntettem, plusz mellette kíserőnek a sör vagy a bor.. (Heti több alkalommal is buliztunk, nem is csoda hogy kb 10 évig voltam egyetemista) Az hiszem az volt a tetőpont, mikor egy üveggel megittam a buliban, ráadásnak utána, ketten a haverral eltüntettünk még egy liter vodkát..

Azt hiszem egy életre telítődthettem alkohollal. Kb 2 éve egyáltalán nem iszom alkoholt..

Múlt évben úgy jött ki hogy kicsit nosztalgiáztunk és rumot kértem, egyetlen egy kis pohár úgy fejbevágott hogy csak úgy pislogtam..

2020. szept. 9. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem használ a gyomrodnak és a nyelőcsövednek. Ne próbálkozz vele. nem ér annyit egy kis kábulat.
2020. szept. 9. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
A tömény szesz olyan a májnak, mintha pengével nyiszálnád.
2020. szept. 11. 04:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Fejbevág és annyi.

Nekem volt ,hogy 4 abszintot levertem egymás után és mégis élek, nem lett semmi bajom tőle.

2020. szept. 14. 01:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt naponta, akkor hamarosan nyelőcsőrák.
2020. szept. 15. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!