Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lett ilyen sikeres a...

Mitől lett ilyen sikeres a Corona sör?

Figyelt kérdés

Tényleg nem leszólni akarom, de 700 forintért / 3.5 decije nevetségesen drága.

Oké, hogy az import miatt ilyen drága, na de olvastam, hogy ez volt a legeladottabb sör világszerte. Miért? Tényleg nem szokásom a drága termékeket leszólni, mert tudom, hogy sokszor érdemes a minőségért kiadni nagyobb összeget, na de ezért? Nem különlegesebb, mint egy Edelweiss, sőt az kifejezetten jobb sör. Sőt, a Drehert is nagyon szeretem, pedig az kifejezetten olcsónak számít (az italdiszkontokban.)

Úgyhogy ezért teszem fel a kérdést. Miért mondják, hogy a Corona olyan hű de jó sör? Egyáltalán nem rossz, tényleg jó, de ennyi pénzt felesleges kiadni rá. Akik ezt isszák azok miért? Mert ilyen gengszter betűkkel rá van biggyesztve, hogy 𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖆?

(Nem mindenki számára lesz olvasható az utolsó szó.)

tegnap 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ez a legeladottabb. Amúgy vlsz az USA-ban meg Ausztráliában népszerű, és az dobja meg. Itt Európában van százféle sör, mindenki mást vesz, szétoszlik a mennyiség sok gyártóra.
tegnap 20:52
 2/6 A kérdező kommentje:
tegnap 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Legeladottabb? Globális szinten még az élmezőnyben sincs, legfeljebb Mexikóban és az USA-ban.

Amúgy finom meg sztem finom és adja a beach hangulatot :)

tegnap 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem jó, csak azt hogy nem ér ennyit. Mi nem világos? xD
tegnap 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

neked...

világos?

tegnap 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
2: ott van hogy negyedik...
tegnap 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!