Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiak 90 százaléka max 2 perc után elmegy?

Figyelt kérdés
Nem vagyok büszke rá de nagyon sok férfival voltam eddig, idősebbel, fiatalabbal és általában 5, 6 lökés után végük lett, de talán a leghosszabb is 5 perc volt...
2021. júl. 18. 08:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
58%
Nőként nem tudok válaszolni erre anatómiai vagy érzelmi szempontból, de ha ez segít: én ilyenkor próbálom úgy felfogni, hogy túl szexi vagyok, hogy tovább bírja :D egoista hozzáállás, de önbizalomnövelő és elvonja a figyelmemet arról, hogy a pasinak korai magömlése van.
2021. júl. 18. 08:52
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Lehet jó nő vagy és azért. Én sportosan vékony vagyok és nálam is elég hamar elmennek. Mondjuk azért nem 5-6 lökés után...az gáz, berakja és kész már el is élvez?😀Nálam azért legalább 5-10 percet bírni szoktak.
2021. júl. 18. 08:55
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem általános,legfeljebb így fogtad ki,ha igazat írsz.Barátom is legalább negyedóráig bírja ami elég nekem.
2021. júl. 18. 08:55
 4/28 anonim ***** válasza:
73%

Hát akkor én a 10% ék vagyok.

Volt egy gondom,hogy nem tudtam elmenni,vagy ha igen,akkor nagyon sokára csak.(30-40perc)

Szerencsére megoldódott,és most már olyan 10 től 15 percig sikerül.

Ennek lelki okai voltak.

2021. júl. 18. 08:56
 5/28 anonim ***** válasza:
49%

Evolúciós szempontból az a jó, ha egy férfi hamar elélvez, és gyorsan megtudja termékenyíteni a nőt. Tehát ez a normális és az előnyös tulajdonság egy férfinél. Így vagyunk beállitva, hogyha érezzük a puha puncit, jön a spricc. Az sem jó, ha 20-30 perc kemény reszelés kell, hogy valaki elsüljőn végre.

Amúgy érdekes a kérdésed, mert szerintem is az a jellemzőbb, hogy a legtöbben 5 perc alatt elélvezünk, haverok is így mesélték, akikkel beszélek ilyesmiről. Mégis itt a múltkor egy kérdés alatt bizonygatta valaki, hogy minden férfi bírta 20 percet minimum, akikkel volt. Kötve hiszem.

2021. júl. 18. 09:09
 6/28 Noren1989 ***** válasza:
67%

Hàt figyu, ha a ksh elfogadja az àltalad biztosított adatokat...😄

Amúgy ez annyit jelent, h te kb direkt vàlogatod a minőségi szexre képtelen faszikat.

2021. júl. 18. 09:10
 7/28 anonim ***** válasza:
96%

Első szexnél még oké ez az 5 perc, de kapcsolatban vagy rendszeres összejárásnál simán bírni kéne 20 percig. Ez egy tanulható dolog, csak lusta vagy hozzá.

2021. júl. 18. 09:11
 8/28 kyoman ***** válasza:

Első aktusnál ez gyakori de második menetnél lehet sokkal több, ha jobban megüsmerjük a másikat sokkal tovább tart.

44F

2021. júl. 18. 09:20
 9/28 anonim ***** válasza:
44%

7es

Lehet van aki tudja kontrollálni, de nem mindenki. Ha a szex mindkét fél élvezetéről szól, akkor ezt el kéne fogadni, mert egy férfinek nem élvezet az, hogy végig vissza kell tartsa az élvezetet.

2021. júl. 18. 09:21
 10/28 anonim ***** válasza:
48%
Mertegyenlőség van. Neked is pont ugyanannyi időd van elérni az orgazmust mint neki. Az hogy neked nem sikerül az a te bajod.
2021. júl. 18. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!