Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak 90 százaléka max 2 perc után elmegy?
Hát akkor én a 10% ék vagyok.
Volt egy gondom,hogy nem tudtam elmenni,vagy ha igen,akkor nagyon sokára csak.(30-40perc)
Szerencsére megoldódott,és most már olyan 10 től 15 percig sikerül.
Ennek lelki okai voltak.
Evolúciós szempontból az a jó, ha egy férfi hamar elélvez, és gyorsan megtudja termékenyíteni a nőt. Tehát ez a normális és az előnyös tulajdonság egy férfinél. Így vagyunk beállitva, hogyha érezzük a puha puncit, jön a spricc. Az sem jó, ha 20-30 perc kemény reszelés kell, hogy valaki elsüljőn végre.
Amúgy érdekes a kérdésed, mert szerintem is az a jellemzőbb, hogy a legtöbben 5 perc alatt elélvezünk, haverok is így mesélték, akikkel beszélek ilyesmiről. Mégis itt a múltkor egy kérdés alatt bizonygatta valaki, hogy minden férfi bírta 20 percet minimum, akikkel volt. Kötve hiszem.
Hàt figyu, ha a ksh elfogadja az àltalad biztosított adatokat...😄
Amúgy ez annyit jelent, h te kb direkt vàlogatod a minőségi szexre képtelen faszikat.
Első szexnél még oké ez az 5 perc, de kapcsolatban vagy rendszeres összejárásnál simán bírni kéne 20 percig. Ez egy tanulható dolog, csak lusta vagy hozzá.
Első aktusnál ez gyakori de második menetnél lehet sokkal több, ha jobban megüsmerjük a másikat sokkal tovább tart.
44F
7es
Lehet van aki tudja kontrollálni, de nem mindenki. Ha a szex mindkét fél élvezetéről szól, akkor ezt el kéne fogadni, mert egy férfinek nem élvezet az, hogy végig vissza kell tartsa az élvezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!