Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak 90 százaléka max 2 perc után elmegy?
Figyelt kérdés
Nem vagyok büszke rá de nagyon sok férfival voltam eddig, idősebbel, fiatalabbal és általában 5, 6 lökés után végük lett, de talán a leghosszabb is 5 perc volt...2021. júl. 18. 08:48
11/28 anonim válasza:
Én pl pont hogy nehezen élvezek el. Volt már olyan is hogy úgy lett vége hogy nem mentem el.
12/28 anonim válasza:
Én is hamar elmegyek, de próbálom húzni a dolgot. Keresek olyan pozíciot ahol kevésbé érintkezik a makkom a hüvely belső falával plusz légzéssel kontrolálom. Esetleg megállok picit és addig csokolgatom a párom.
De talán az is számit mennyire kívánom a nőt. Volt egy párom akivel nem tudtam elmenni. Órákon át tudtam volna adagolni neki... ő nagyon élvezte.
13/28 Mkdir válasza:
Olyan 25 ig nekem is voltak hasonló problémáim, de aztán elkezdtem elolvasni a létező összes irodalmat(meg női magazinokat is) hogy tudnám úgy kontrollálni hogy nekem ne legyen rosz. Sok mindent kiprobaltam, hogy melyik segített nem tudom, de egy óráig is képes vagyok élvezni a dolgot úgy hogy nem megyek el(élvezni nem csak reszelni) amúgy igaza van a kérdezőnek, nagyon sokat hallom vissza én is ezt. Amúgy a másik ami segít az a napi rendszeres szex(nem a maszturbacio az nem segít) valahogy agyban megtanulható. Én akkor megyek el (nagyjából) amikor akarok. Így irányítom az egészet és élvezem is. De ez tényleg az agyban kell keresni a megoldást.
14/28 anonim válasza:
13as
És hogyan lehet kontrollálni?
15/28 anonim válasza:
nem tudom, en felnott, ugyes, tapasztalt ferfiakkal szexelek, nem gyorstuzelo kiehezett kisfiukkal. esetleg elso alkalommal elnezheto, ha rovidebb a dolog, ha reg voltak mar novel, de szerencsere nem nagyon futok bele ilyesmikeb. szerencsetelnul valasztasz partnert.
16/28 anonim válasza:
Hát az én partnereim is nagyon gyorsan elmentek.. 2 perc a max..
Ezért húzom el az előjátékot, hogy kiélvezzem a dolgot...
17/28 anonim válasza:
15os:
Vagy csak nem kívánnak téged annyira :D
18/28 anonim válasza:
Azért nem semmi, hogy most itt néhány gyorstüzelő próbálja beállítani, hogy az a normális.
19/28 anonim válasza:
18
Jó azért nem is az a normális hogy valaki másfél órán át reszel. A biológiailag normális a 3-8 perc. Ezt ki lehet húzni 10-15 percre de fölötte több problémais felmerül.
20/28 anonim válasza:
Azert mert a makk folyamatosan erintkezik a hüvellyel. A makk ultra érzékeny, ugyanugy mint a nőknél a csikló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!