Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt,hogy a fiu a szátokba vagy az arcotokra élvezett annak ellenére,hogy megkértétek NE tegye? Ha igen,hogy reagáltatok rá? fiuk is irhatnak. kort is .
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 20:20
12/35 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd, hogy miből szűrted le? :D
Tudtommal felnőtt nő vagyok, aki el tudja dönteni, hogy mit akar az ágyban egy másik Férfival, de javíts ki, ha tévedek.
14/35 anonim válasza:
Le sem állok vitatkozni, talán nem hagyom, hogy mások döntsék el, hogy elég érett vagyok e ahhoz, hogy nő legyek :D
15/35 anonim válasza:
#12 abból szűrte le hogy nem F mint Férfi, hanem p mint pöts 😅
16/35 anonim válasza:
F az lehet fiú és férfi is.
De 20 éves nő elég viccesen hangzik. Jogilag nő, de amúgy meg lány. :D
17/35 anonim válasza:
Tehát mi után nő? Első munkahely, első gyerek vagy mi kell hozzá? Mostmár kiváncsi vagyok..
18/35 anonim válasza:
Attól, hogy eltudja magát tartani, amihez első munkahely is kéne, igen.
És tud magáról gondoskodni és felelősségteljes döntéseket hozni. De még lehetne sorolni.
20/35 anonim válasza:
Hát akkor köszönöm szépen, nő vagyok, el tudom magam látni, tartani, van munkahelyem és azthiszem lezárhatjuk azt a vitát, hogy a képenyő másik végéről el tudja pár valószínűleg a mekis krumpli szintjén lévő tahó dönteni, hogy mi vagyok vagy mi nem. 😘
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!