Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál már szexbarátságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már szexbarátságban valakivel? Ha igen írd le milyen volt

Figyelt kérdés

tegnap 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Jó volt. 3 évig tartott, nagyon jó barátok voltunk, tényleg olyan igazi mely barátság volt. Szerelem azonban egyikünk részéről sem volt, az alapvető élet felfogásunk sokban különbözött és ez egy kapcsolatban nem lett volna működőképes. Azért lett vége mert neki lett komoly kapcsolata.
tegnap 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
#1 A barátságnak is vége lett?
tegnap 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért beszélgettünk is :)

Általában heti 1x voltunk együtt.

Egy idő után olyan volt mintha távkapcsolatban élnénk.

De volt h egész héten nem beszéltünk. Senki nem problémázott semmin.

Kb. 2 és fél évig tartott talált valakit vége lett rá kB. 1 évre én is.

tegnap 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Jól éreztem magam (a másik fél is) közös programok, beszélgetések és jó szex. Ffi vagyok.
tegnap 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok, nem lett vége, de az új kapcsolatra való tekintettel közel se olyan szoros/nem találkozunk annyit.
tegnap 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt tanítványommal (középiskola), 10 évvel miután elvégezte és leérettségizett egyszer összefutottunk egy áruházban. Azóta lány házas de gyerek még nem volt. Dumáltunk majd találkoztunk mert voltak problémái, átbeszéltük és valahogy szexeltünk. Azóta évente kb. kétszer van ilyen. Egy gyereke se tőlem van, de 4-5 éve így élünk. Remek dolog.
tegnap 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!