Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt,hogy a fiu a szátokba vagy az arcotokra élvezett annak ellenére,hogy megkértétek NE tegye? Ha igen,hogy reagáltatok rá? fiuk is irhatnak. kort is .
Ez amúgy szakítóindok lenne nálam. Ha valamire előre megmondtam, hogy nem akarom, akkor nincs olyan, hogy de én azért is megcsinálom. Egy értelmes ember tiszteletben tudja tartani azt, hogy mi az a nem.
Ez így specielbe nem történt meg velem, de tuti hogy mocskos ideges lennék.
20/N
Én szívesen lenyelem, de egyet értek a #4-esel.
Ha valamit kérek hogy ne, akkor azt illik tiszteletben tartani.
Aki ennyire se képes, annak viszlát.
Nekem mondhatni fordítva történt esetem volt:
Erről csevegtünk a csajjal és mondta, hogy még nem élveztek úgy a szájába, hogy a szájába tartotta volna a pajszert, de érdekli. Viszont szeretné kipróbálni ha ellenkezne és úgy is megtenném. Ez nem az első szexünk előtt volt, akkor már lefektettem kétszer-háromszor.
Én vonakodtam mert sose voltam egy erőszakos típus, pláne nem akartam az orgazmusom közben szkanderezni a fejével, de erőltette, hogy csináljuk így. Az lett a vége, hogy az nagyobb adagot megkaptam lenyelésig, a vége meg a homlokán-arcán landolt.
A lenyelés végül oké volt, de közölte, hogy az arc törölgetés az előző bunkó pasijára emlékeztette. Szóval a következőkben szkander nélkül lőttem a szájába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!