Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt,hogy a fiu a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt,hogy a fiu a szátokba vagy az arcotokra élvezett annak ellenére,hogy megkértétek NE tegye? Ha igen,hogy reagáltatok rá? fiuk is irhatnak. kort is .

Figyelt kérdés

2021. júl. 11. 20:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%

Igen! Megtörtént!

Most próbálnak újra használható golyókat, pénisz fabrikálni neki, miután ijedtemben szétrúgtam!

2022. ápr. 21. 19:32
 32/35 anonim ***** válasza:
83%

Én pasi vagyok.

Olyan volt már hogy megbeszéltük hogy a szájába mehet de arcra nem.

De az utolsó 1-2 spriccet direkt a szája szélére lőttem. 😬😬

Nem a szemébe hajára hanem csaj a szája szélére.

Nem problémázott eddig rajta egy nő sem. 😊

2023. szept. 23. 10:04
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan régóta kezdtem el kielégíteni a kedvesem ilyen módon, lenyelni csak valamennyit szoktam belőle,az egész nem megy,mivel nagyon sok jön. De múltkor hirtelen kivette a számból elélvezés előtt, és az arcomra élvezett, eléggé meglepődtem. Eddig ilyesmiről nem volt szó, de nem zavart,szexinek találom.

21L

2023. szept. 23. 13:58
 34/35 NTBS ***** válasza:
69%
Én mindig tisztelem az aktuális párom kéréseit. Így sosem teszek olyat, amit, ő nem enged meg.Lehet kimarad néhány dolog, de nem érdekel. Attól nem leszek több. 38 F.
2023. okt. 31. 07:28
 35/35 anonim ***** válasza:
85%

Ennek fordítva is így kell működni, a nőnek is tisztelni kell a te kérésed, és, ha az a kérésed, hogy az arcára szeretnél elvezni, akkor ős is legyen kompromisszum kész.

2023. okt. 31. 12:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!