Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt,hogy a fiu a szátokba vagy az arcotokra élvezett annak ellenére,hogy megkértétek NE tegye? Ha igen,hogy reagáltatok rá? fiuk is irhatnak. kort is .
Igen! Megtörtént!
Most próbálnak újra használható golyókat, pénisz fabrikálni neki, miután ijedtemben szétrúgtam!
Én pasi vagyok.
Olyan volt már hogy megbeszéltük hogy a szájába mehet de arcra nem.
De az utolsó 1-2 spriccet direkt a szája szélére lőttem. 😬😬
Nem a szemébe hajára hanem csaj a szája szélére.
Nem problémázott eddig rajta egy nő sem. 😊
Nem olyan régóta kezdtem el kielégíteni a kedvesem ilyen módon, lenyelni csak valamennyit szoktam belőle,az egész nem megy,mivel nagyon sok jön. De múltkor hirtelen kivette a számból elélvezés előtt, és az arcomra élvezett, eléggé meglepődtem. Eddig ilyesmiről nem volt szó, de nem zavart,szexinek találom.
21L
Ennek fordítva is így kell működni, a nőnek is tisztelni kell a te kérésed, és, ha az a kérésed, hogy az arcára szeretnél elvezni, akkor ős is legyen kompromisszum kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!