Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt,hogy a fiu a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt,hogy a fiu a szátokba vagy az arcotokra élvezett annak ellenére,hogy megkértétek NE tegye? Ha igen,hogy reagáltatok rá? fiuk is irhatnak. kort is .

Figyelt kérdés

2021. júl. 11. 20:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%

Ha kifejezetten megmondod valakinek hogy ne tegyen veled valamit aminek köze van a szexhez, ő pedig mégis megteszi, az zaklatás, vagy pedig nemi erőszak.

Pont.

Aki erre izgul, az beteg, nem való neki párkapcsolat.

Arrol már pár évtizeddel lecsúsztatok, hogy a tarsatokkal bármit megtehessetek következmények nélkül.

2021. júl. 12. 01:01
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy arcra élvezéshez volt kedvem, nem beszéltem meg a lánnyal előre, de mind megengedte szex közben, persze én is oda odaadó vagyok velük.
2021. júl. 12. 08:36
 23/35 anonim ***** válasza:
32%
#4 Egy kemény NŐ vagy, aki ezeket a ripacsokat úgy helyre teszi, ahogy azt illik!:D
2021. okt. 3. 14:07
 24/35 anonim ***** válasza:
93%
Volt, arcomra, elég megalázó volt, de élveztem.
2021. okt. 3. 18:32
 25/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A szexben a nem az nemet jelent, aki nem így gondolja, az addig a pillanatig volt a pasim.
2021. okt. 4. 12:43
 26/35 anonim ***** válasza:
93%
Igen, egyszer volt ilyen. Fiatal voltam, már rég voltam valakivel, pasim épp nem is volt. Buliban összeismerkedtem egy fiúval, tök normálisnak tűnt. Szex lett a vége. Közben is tök figyelmes volt. Előtte megbeszéltük, hogy arcomra élvezhet, de szájba nem. Szopásnál azonban a számba élvezett, és addig el se engedett, amíg le nem nyeltem. Persze utána rögtön fölöltöztem és otthagytam, álló farokkal.
2021. nov. 5. 20:46
 27/35 anonim ***** válasza:
86%
Aki ilyet csinál annak kb az volt az utolsó szex velem.
2021. nov. 22. 06:30
 28/35 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Mélytorkoztam, majd hirtelen ráhúzta magát tövig és elélvezett. Nyelnem se kellett. 22l
2022. márc. 14. 21:53
 29/35 anonim ***** válasza:
76%
Igen! Volt ilyen! Most benn van a sebészeten. Próbálják visszavarrni a farkát!
2022. ápr. 17. 01:38
 30/35 anonim ***** válasza:
88%
Én egy csajommal sem beszéltem meg, hogy élvezhetek-e a szájába, amikor szoptak, szóltam, hogy mindjárt elélvezek, erre a minden csaj hevesebben kezdett szopni, ezt én úgy vettem, hogy a szájába élvezhetek, nem is volt soha gond, mindenki nyelte.
2022. ápr. 21. 12:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!