Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek melyik a vonzóbb, ha egy nálatok tapasztalatlanabb nővel van dolgotok?
Egy olyan nővel, aki ugyan nem szűz már, de csak egy férfival volt előtte életében néhányszor. Sosem csinált még orális kényeztetést sem, csókban sem túl tapasztalt, kissé alapból is félénk.
Ha oda kerül a sor, hogy lefeküdjetek egymással, akkor az a vonzóbb, “jobb” számotokra ha minél jobban próbálkozik, úgymond odateszi magát, bevállalós, vagy az ha teljesen rátok bízza az irányítást? Persze ez alatt sem azt kell érteni hogy fekszik min mt egy darab fa, de inkább csak rátok bíz mindent és hagyja hogy ti vezessétek bele mindenbe.:)

Nagyon szeretem, ha irányítható, s bevezethetem ebbe a csodába. Legyen nyitott, kommunikáljunk, s taníthassam.
48/F

Én meg azt szeretem, ha természetes, és ami jön spontán, az jön magától, ami meg nem, azt meg nem fel megkérdezni, vagy csak szimplán hagyni, hogy en, mint kellően tapasztalt fél megmutassam neki, rávezessem, csináljam, ő pedig csak élvezze.
A szeretkezés nem egy pontozásra váró olimpiai sportszám, amit tökéletesen kell tudni feltétlen, különben nem jön ki a fümfkomanojn… -.-

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!