Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan 40-50-es nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan 40-50-es nők akik voltak tapasztalatlanabb férfival?

Figyelt kérdés
jan. 15. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
A nők nagy százaléka volt már életében tapasztalatlan sráccal pasival férfivel.
jan. 15. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Van
jan. 15. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Voltam tapasztalatlan 45 eves novel. 23 eves ferfi voltam akkor. Azt mondta hogy egy szex gep vagyok.
jan. 15. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Igen. De ezt többnyire csak elmondásból tudtam. Nem sok különbség volt tapasztalt és tapasztalatlan között. Volt hogy a tapasztalt rettenetesen produlált, de olyan is hogy kevésbé tapasztalt hihetetlenül jó volt.
jan. 15. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

40-50es nő

Már elég tapasztalt

Nagyon újat nem mutatsz neki

N

jan. 15. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Igen ,jo vkit az en igenyeimre szabni es tanitani akar hosszasan. Csak jo tapasztalatom van ebben. Mindenkinek ajanlom,h tapasztaltkent tanitson. Nagyon nehez a tapasztalatlan felnek,hogy nincs turelme hozza a legtobb embernek,elkuldik a taoasztalatlansaga miatt es senki se segit neki. Mindenki elkezdi vhogy es nagy segitseg,ha vki empatikus tanitoval van dolga. Engem jo erzessel toltott el,h en tanithattam meg neki mindent.
jan. 16. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Voltam, 23 evesen egy 18 evessel
jan. 16. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!