Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináltatok volna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Az egyik lány barátommal strandon voltunk.Mindketten 30 felettiek vagyunk.Jártuk sorra a medencéket.Az egyik medencében kiültünk a medence szélére,és úgy beszélgettünk.Egyszer csak ahogy közbe elnéztem az oldalam felé feltűnt,hogy a mellettem lévő nő bámul.Igaz napszemüveg volt rajta,de elég látványos volt,ráadásul nyalogatta a száját közben,és az ujjait is a szájába tette finoman.Ez olyan pillantás volt részemről,hogy azonnal el is kaptam a tekintetem,de vissza kellett néznem rá újra,mert egyszerűen nem hittem el:) És akkor akkor is elkezdte ugyanezt csinálni.Én nem vagyok túl vonzó külsővel megáldva,nem tapadnak rám a nők.De szoktam kondizni,és meglátszik a felső testemen.És szerintem nem értettem félre a szitut.De nagyon meglepett.Aztán nyilván utána beindult a fantáziám.Nálam idősebb nő volt,40 es évei közepén járhatott.És nyilván elképzeltem hogy milyen lett volna mondjuk az öltözőbe megismerni közelebbről :) De nyilván ott volt a lány-barát,végig együtt voltunk,beszélgettünk.Hülyén vette volna ki magát hogy lelépek hogy mindjárt jövök,vagy van egy kis dolgom,és látja hogy rányomulok egy nőre :D Mit csináltatok volna ilyen helyzetben? Mondjuk én nem voltam soha nagy csajozós.Ilyen vagy hasonló szituban,mikor elég egyértelmű a vonzalom mivel közeledtek a nő felé? Milyen szöveggel? Ami mondjuk nem jönne ki hülyén:D Volt amúgy hasonlóban részetek? Ami mondjuk jól is sült el? Vagy esetleg olyan,mikor félreértettek egy jelet,és így nyomultatok rá valakire,és pofára esés lett a vége? :)

2021. júl. 10. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Meghívod egy italra vagy kv, bármire és ha elfogadja akkor már nyert ügyed van.

Aztán már fog ő is beszélni, adva lesz minden.

Nincs erre semmi sablonos szöveg, majd jön valami.

2021. júl. 10. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu a történet, akkor csak szórakozott veled, mert ott volt melletted egy másik csaj. Éppen ezért nem számított volna, ha otthagyod a csaj és megszólítod őt. Mindegy mit mondasz, már helyzeti előnyben lettél volna.

Sosem váltak be nekem az előre kitalálta szövegek... bár ilyennel nem is igazán próbálkoztam, hiszen nem azzal akarok megfogni egy nőt, hogy olyat mondok, amit már 100x hallott. Az működött, ha semmit sem gondoltam át, csak megszólítottam, felhívtam.

2021. júl. 11. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem rögtön meg kellett volna tárgyalni a baráttal, hogy Ő mit szól hozzá, hogy látja. És ha tényleg a barátod akkor ő lett volna aki odaküldőtt volna valamilyen együtt kitalált dumával. És aztán mosolyogva, jól szorakozva nézte volna, hogy sikerül a dolog. Szerintem ez lett volna az optimalis megoldás. És kicsit később nyilván az adott szituáció függvényében, akár őt is oda lehetett volna hívni, hogy mint haver, had szorakozon a kialakult helyzeten.
2021. júl. 11. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!