Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináltatok volna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok volna a helyemben? Erőszakosabbnak kellett volna lennem vagy ki kellett volna vernem esetleg?

Figyelt kérdés
Ketten vittünk fel egy csajt a koliszobába, elkezdtem nyalni, amíg szopta a haveromat, utána haverom jött és jól megrakta a csajt, nekem verte addig a csaj. A csaj elélvezett kétszer, a haverom teleélvezte a puniját. Mindketten eléggé elfáradtak, a csaj már nem akart semmit én már nem dughattam meg. Kiverni se akarta, elment tusolni én meg hoppon maradtam.

2021. márc. 27. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
túl sok volt a poresz, haver ;) koli nincs, van helyette covid ;)
2021. márc. 27. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Semmit, szemfülesebbnek kellett volna lenned, meg olyan haverral többesezned aki nem csak saját magára figyel. Erőszakos SOHA ne legyél, a lány azt mondta elég, tartsd tiszteletben. Amúgy ha erőszakoskodsz ugyanúgy erőszak, mintha nem lett volna semmi előzménye. Így azt gondolja a csaj, hú jó volt, volt egy többes, ha meg ráerőlteted magad akkor azt, hogy na ezzel a követelőző idiótával soha többet.
2021. márc. 27. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Szájába lőhetted volna legalább.
2021. márc. 27. 21:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen legalább az jó lett volna, ha a szájába élvezhettem volna, vagy a popójára. Nem volt túl fair a csaj részéről, hogy nem engedte egyiket se. Persze ők már könnyen voltak, én meg ott maradtam álló bránerrel.
2021. márc. 27. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb beszéljétek meg a haveroddal, hogy ilyenkor őt is megdughatod.
2021. márc. 27. 21:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Ilyenbe többet nem megyek bele. Csak az a ciki, hogy nekem hosszú idő után lett volna lehetőség puncit tolni, a haverom meg minden hetvégén talál valakit magának.
2021. márc. 27. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És ez most jutott eszedbe, a kovid kellős közepén? Nyilván valós amúgy.
2021. márc. 27. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem szopattad ki a haveroddal?
2021. márc. 27. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Cuckold fétis, erre gerjedsz, hogy hoppon maradsz?

Csak szánni tudlak...

2021. márc. 27. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Nincs koli, mert koronavírus van. Hihetetlen gyenge kamu.... Legalább lakást írtál volna.
2021. márc. 28. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!