Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyire izgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire izgatna titeket ha a nő arra kérne legyél erőszakosabb?

Figyelt kérdés
Izgat az ha lefognak sex közben,ha huzzák a hajam vagy erősebben megmarkolnak,normál keretek közt.Hajhuzás markolás még okés de eddig két pasinak emlitettem ezt a lefogás dologot de ugy annyira nem voltak rákapva.Ez kiábránditó?

2020. dec. 4. 10:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csak tartottak tőle, hogy túlzásba esnek.
2020. dec. 4. 10:37
 2/28 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem egyáltalán nem az, hangulattól függően én néha kifejezetten szeretem.

29f

2020. dec. 4. 10:39
 3/28 anonim ***** válasza:
73%

partnerfüggő

megbeszélném vele engem mik izgatnak BDSM téren és meglátnánk mennyire közös a metszet

2020. dec. 4. 10:40
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom,elég nehéz volt ezzel előhozakodnom.Végülis ugy döntöttem sex közben hozom fel,meg is tette,aztán átbeszéltük aztmondja izgatja de mégsem teszi..akkor csak nem izgatta.Egyébként én simán lefogom őt és tetszik neki.
2020. dec. 4. 10:41
 5/28 anonim ***** válasza:
82%
Nekem bejönne, bár alapból is szoktam. 🤷
2020. dec. 4. 10:43
 6/28 anonim ***** válasza:
82%
Akkor hagyd ott, és gyere össze velem :D
2020. dec. 4. 10:45
 7/28 A kérdező kommentje:
6os:) Anonim oldal szóval mindegy..Először probálkoztam férjnél,nem igazán volt reakció..aztán lett szerető nála a fent emlitett dolog..azthiszem elengedem ezt a témát.
2020. dec. 4. 10:47
 8/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem a barátnőm ezekre alkg reagált, se lefogás, se nyak fogás, se kötözés.

Hagyta hogy csináljam de semmi pozitív vagy negatív visszajelzés a részéről úgyhogy én is letettem róla.

2020. dec. 4. 10:56
 9/28 anonim ***** válasza:
83%
Én is szeretem az ilyet, persze csak egy bizonyos határig. Őszintén megmondtam a partneremnek, aki onnantól próbálkozott is, de láttam rajta, hogy fél, esetleg túlzásba viszi. De megnyugtattam, hogy akkor úgyis szólnék. Szóval nálunk ez már egész szépen működik, kezd ráérezni az ízére, látom rajta, hogy egyre jobban bejön neki, sikerült kihoznom belőle. :) Közben szoktam biztatni, ha azt szeretném, hogy valamit erősebben vagy durvábban csináljon, mindig adok visszajelzést. Ezzel sokat segítek neki, hiszen nem kell azon agyalnia, hogy mi lesz, ha esetleg nekem már túl sok, amit csinál.
2020. dec. 4. 11:06
 10/28 kisördög1 ***** válasza:
Ez nagyon izgató, én spec. a legtöbbször így szexelek.
2020. dec. 4. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!