Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyire izgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire izgatna titeket ha a nő arra kérne legyél erőszakosabb?

Figyelt kérdés
Izgat az ha lefognak sex közben,ha huzzák a hajam vagy erősebben megmarkolnak,normál keretek közt.Hajhuzás markolás még okés de eddig két pasinak emlitettem ezt a lefogás dologot de ugy annyira nem voltak rákapva.Ez kiábránditó?

2020. dec. 4. 10:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nagyon izgató igy a szex és ha pont egyformàn rávagytok hangolodva fergeteges !
2020. dec. 4. 11:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden csaj kifejezetten elvezte. Nyak fogást, missziben mindkét csuklo lefogasat, hatulrol hajhuzast, fenekeles élt. Erdekes puhapocs pasikat fogsz ki.
2020. dec. 4. 11:44
 13/28 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat, ha egy lány izgul a lefogásra és igényli az. Még jobb, ha próbál ellenállni és erőből le kell fogni. Izgalmas ha bevállalja több partnerrel: egy-kettő lefogja, a többiek dugják.
2020. dec. 4. 12:00
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
Kérni sem kell. 🙂
2020. dec. 4. 12:20
 15/28 anonim ***** válasza:

Én szeretek vadulni, engem izgat az ilyesmi - és a csajok nagy részét is szerintem.

Sose beszéltem meg előre senkivel, ez az előre kijegyzetelés szerintem kicsit megöli a varázst... Nem vagyok egy állat, fokozatosan tágítom a határokat, figyelek és van hozzá iq-m / eq-m. Majd mondja, ha sok, ad jelzést ha kevés, a nő is látja hogy mivel tud vadítani (mondjuk ha mocskosan beszél) és belehergelődünk. Viszont ha gerjed rá a csaj, akkor sokkal izgalmasabb, ha váratlanul, a szex hevében arcon köpöm miközben dugom, mint egy utolsó q.vát, mintha előre megbeszéljük, hogy "majd a közepén leköpnélek, jó?" Ennek a játéknak úgyis az a lényege, hogy én vagyok a férfi és úgy használlak ahogy akarlak (és persze te is ezt akarod).

Ez a belső ösztön vagy benne van a férfiben, vagy nincs, de azért fejleszthető, tágítható a repertoár :)

2020. dec. 4. 12:55
 16/28 anonim ***** válasza:
53%
Hú, te biztos élveznéd a szexet 2 pasival is! Ismerem azt a kis huncut fajtádat ;)
2020. dec. 4. 12:59
 17/28 A kérdező kommentje:
15 ös..na azért ha leköpne nyilván lenne harc:)Eza része ugyanis nem vonz,ezért is adtam ugymond egyértelmű instukciókat hisz ha olyat tenne ami nekem már nem fér bele nem lenne második alkalom.Nálam nem a megalázás ami izgat..inkább a kiszolgáltatottság vagy nemtudom konkrétan mi,de az is egy bizonyos határig.
2020. dec. 4. 13:11
 18/28 anonim ***** válasza:

Szóval egy rossz mozdulat és nem lenne második alkalom? Te tudod...

Hát jó, így akkor tényleg jegyzeteljétek ki előre lépésről-lépésre! Én máshogy szexelek, máshogy kommunikálok. Kicsit old school vagyok, nem dobok el mindent egyből :)

2020. dec. 4. 13:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Igen ugy érzem itt elég vékony a határvonal a még élvezem és már megalázó közt.Nem vagyok tul érzékeny de pont a köpés az ami kiboritana..viszont simán letérdelnék,legugolnék és birnám ha fogják a fejem és adnák a ritmust:)
2020. dec. 4. 13:33
 20/28 anonim ***** válasza:

A sub csajok szeretik az ilyesmit, én meg őket imádom, de nagyon.

F

2020. dec. 4. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!