Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyenkor mit csináltatok volna a helyemben?
Barátom karanténba van, már 2 hete és az apukája csinált egy pozitívat és most 1 héttel hosszabb lett. Szóval 3 hétig nem találkozunk. Nálunk ez azért is fura, mert minden nap együtt voltunk, tényleg, hogy kevés olyan pillanat volt, hogy ne itt lett volna nálnuk.
Aztán ugye így külön nagyon fura volt, mivel 1 év alatt nagyon hozzá szoktunk a másikhoz.
Ő egyébként sem szeret otthon lenni, éppen ha néha haza megy aludni. Aztán most annyira bele van keseredve abba, hogy otthon kell lennie, és nem találkozhatunk, csak úgy, hogy én állok az utca végén ő meg a kerítésnél. Aztán tegnap este felhívtam és felvette, de nem beszélt, csak szipogást hallottam. Egy kicsit megilyedtem, aztán őt láttam, hogy sírt, tiszta vörösek voltak a szemei. Megkérdeztem, hogy mi a baj, erre az volt a válasz, hogy ennyire hiányzok neki, hogy nem vagyok ott vele kettő hete.
Én igazából elvagyok így, néha beszélünk, eleinte fura volt, hogy nem jött, de megszoktam el vagyok kint a kertbe dolgozok, tanulok, lefoglalom magam mindig, szolidaritásból meg nem mentem nagyobb útra, nélküle mert tudom, hogy ő is szeret csavarogni és nekem is egy kicsit rossz lenni, nem lenne veszes, de naah. Ő mondta, hogy nyugodtan menjek.
Már várom én is, hogy találkozzunk, de én ennyire nem vagyok rosszul, hogy sírjak is. Neki a bezártság is kiválthatja? Mert alapból olyan aki nem nagyon mutatja ki, ha szomorú és fáj neki valami. Másabb is lett egy kicsit, de én szerencsére türelmes vagyok.
16l
Mást nagyon nem tudsz tenni, ez egy ilyen helyzet. Viszont tervezhettek előre programokat, amiből láthatja, hogy nem felejtetted el.
Nekem ez a sírós sztori kicsit fura, én tuti nem hívnék fel senkit úgy, hogy nem tudok vele értelmesen beszélni. Pláne akkor nem telefonálgatok, ha szarul vagyok. Biztos így akarta megmutatni, hogy mennyire hiányzol neki, de szerintem ez semmit nem javít a helyzeten.
18/L
A karantén alapból egy rettentő megviselő dolog, főleg akkor, ha olyasvalakivel nem találkozhatsz, aki az életet jelenti neked jelen pillanatban.
Csak gondolkodj a fejével, mennyire szeret és most a folytonos bezártság mellett még téged is nélkülözni kell. Szerintem ez inkább azt mutatja, hogy mennyire erős ez a kapcsolat, legalább is számára ez egy erős kötelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!