Csont izotóp vizsgálatra ti elmennétek a helyemben? Volt olyan aki feleslegesen csináltatott?
Igazából még mindig fiatal vagyok, 31 és annyi hülyeségen voltam az életem során. pl koponya ct mert sokszor fájt a fejem, és csak hülye migrén volt. Na az pl tényleg nem játék, a kontrasztanyagra allergiás reakcióm is lett...
Most jelenleg ott tartunk, hogy van 1 nagatív geric mri és egy negatív gerinc röntgen leletem. A vérképem kiváló, ezek azért készültek, mert a testem különböző pontjain szúrásokat érzek. Alkar, felkar, láb, kézfej. Mindig máshol, kis szúrások, fájások nyugalmi állapotban is.
Ez az itoztópos csont scan amiatt lenne, hogy kiderüljön van-e gyulladás a szervezetemben, ami ezeket a fájdalmakat okozza. Rákkal nem riogat az orvos, mert már mri/röntgenen valami csak látszódott volna, gondolom én laikusan.
Amúgy már lassan 3 éve áll fent, csak mindig kicsit romlik.
18 volt a mri akkor mondta neurológus hogy biztos panikbeteg vagyok, mert valami biztos látszana...
Idén lett a röntgen, ezt a reumatologus kerte akihez a neurologus atiranyított, ő talalta ki ezt az izotópos vizsgálatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!