Mit csináltatok volna a helyemben? Úgy érzem rosszul cselekedtem.
Figyelt kérdés
Ma este együtt mentünk át egy lánybarátunkhoz iszogatni beszélgetni 6an. Nagyon jó is volt az este, de olyan 9 körül hívták a lányt és bement telefonálni a hálószobába. Mikor már kb negyven perce nem jött vissza én és egy haverom bekopogtunk hozzá, a földön ült és sírt, inkább zokogott. Azt kérte hogy mind menjünk el, így is tettünk. Viszont kezdek aggódni érte, nem tudom mi történt, mi pedig egyedül hagytuk.2021. jan. 17. 00:42
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon jó barátok vagytok, fura hogy csak úgy leléptetek.
Ha annyira nem közeliek, csak haverság, akkor szerintem oké, nincs közötök hozzá feltétlenül.
Amit nem értek, hogy hogy császkáltok ti ide-oda kijárási tilalom után? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából vagy “útlevelünk” is, de itt nálunk senki nem nézi amúgy...
2021. jan. 17. 00:52
3/5 anonim válasza:
Ti láttátok mennyire volt rossz állapotban...
5/5 anonim válasza:
Nem tudom. Igazából ő kérte, hogy menjetek el, de talán egy kis ellenkezést lehetett volna tenni, hogy biztosra menjetek abban, mire vágyik igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!