Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináltatok volna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Az egyik lány barátommal strandon voltunk.Mindketten 30 felettiek vagyunk.Jártuk sorra a medencéket.Az egyik medencében kiültünk a medence szélére,és úgy beszélgettünk.Egyszer csak ahogy közbe elnéztem az oldalam felé feltűnt,hogy a mellettem lévő nő bámul.Igaz napszemüveg volt rajta,de elég látványos volt,ráadásul nyalogatta a száját közben,és az ujjait is a szájába tette finoman.Ez olyan pillantás volt részemről,hogy azonnal el is kaptam a tekintetem,de vissza kellett néznem rá újra,mert egyszerűen nem hittem el:) És akkor akkor is elkezdte ugyanezt csinálni.Én nem vagyok túl vonzó külsővel megáldva,nem tapadnak rám a nők.De szoktam kondizni,és meglátszik a felső testemen.És szerintem nem értettem félre a szitut.De nagyon meglepett.Aztán nyilván utána beindult a fantáziám.Nálam idősebb nő volt,40 es évei közepén járhatott.És nyilván elképzeltem hogy milyen lett volna mondjuk az öltözőbe megismerni közelebbről :) De nyilván ott volt a lány-barát,végig együtt voltunk,beszélgettünk.Hülyén vette volna ki magát hogy lelépek hogy mindjárt jövök,vagy van egy kis dolgom,és látja hogy rányomulok egy nőre :D Mit csináltatok volna ilyen helyzetben? Mondjuk én nem voltam soha nagy csajozós.Ilyen vagy hasonló szituban,mikor elég egyértelmű a vonzalom mivel közeledtek a nő felé? Milyen szöveggel? Ami mondjuk nem jönne ki hülyén:D Volt amúgy hasonlóban részetek? Ami mondjuk jól is sült el? Vagy esetleg olyan,mikor félreértettek egy jelet,és így nyomultatok rá valakire,és pofára esés lett a vége? :)

2021. júl. 10. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Hülyén vette volna ki magát hogy lelépek hogy mindjárt jövök,vagy van egy kis dolgom,és látja hogy rányomulok egy nőre :D" - Miért? Csak barátok vagytok. Gondolom nem akarod őt később megfarkalni, ahogy ő sem akarja majd ezt tőled, szóval miért ne élhetnél egy hirtelen lehetőséggel? Nyilván az egész csak feltételes módban, mert amúgy nem tűnik túl életszerű helyzetnek.

Hasonlóban nem volt részem és nem is próbálnék meg előre kitalált szöveggel odamenni, az nagyon erőltetett. Csak odamennék "lesz, ami lesz" alapon (ha lenne hozzá elég önbizalmam).

2021. júl. 10. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Én megkérdeztem volna a lánybarátot:

-Akarsz velem valami komolyabbat a mostanitól?

Ha nemmel válaszolt volna odamentem volna a nőhöz! De csak etetett szerintem, de akkor pofára esett volna!

2021. júl. 10. 19:17
 3/13 A kérdező kommentje:
A lány baráttal tényleg csak barátság van.Egyikünk se akar többet.Inkább tiszteletlenség lett volna,hogy barátok vagyunk,együtt mentünk egy programra,és lepattintom egy nőért.Jogosan mondhatná hogy nőzzek máskor,akkor mikor nem együtt csinálunk programot :)
2021. júl. 10. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Egy őszinte bocsánatkérés csodákra lehet képes. Nekem ez nem lenne visszatartó erő egy hasonló helyzetben.
2021. júl. 10. 19:37
 5/13 A kérdező kommentje:

És hogy kezdeményeztél volna a nőnél? Mi az ami nem hangzott volna hülyén? :)

2021. júl. 10. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincsen, annyi tervem lett volna, hogy odamegyek és próbálok minnél magabiztosabbnak tűnni. A többit rábíztam volna a szerencsére.
2021. júl. 10. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
megkérdeztem tőle, milyen fajta napszemüvege van, mert én is olyat akarok venni majd. Utána kértem volna, leveszi-e a szemüvegét, hogy megnézhessem a szemecskéjét is.
2021. júl. 10. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg csak húzta az agyad, ennyi. Hogy mit tettem volna a helyedben? Talán ráfeszítek az izmaimra, és peckesen, odakacsintva neki félvállról, lelépek a haver csajjal. Azért 30+- san lehetne annyi vér a pucádban, hogy egy ilyen jelet le reagálj.

Ha valaki ennyire feltűnően adja a jelet- mit adja, dobja!!!- akkor nyugodtan bepróbálkozhatsz nála. Lehet bármilyen pocsék szöveged, az ilyen úgyis csak dugni akar

2021. júl. 10. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak szórakozott. Talán kíváncsi volt, hogy reagál ilyenre egy érett pasi. Talán flörtölt is volna. De semmiképpen sem komoly szöveggel kezdtem volna. Amúgy meg nekem az furcsa, hogy fürödni mész egy csajjal, és nincs semmi. Igazán bepróbálkozhatnál nála. Legyen vér a pucádban.
2021. júl. 10. 20:10
 10/13 A kérdező kommentje:

15 éve vagyunk barátok.Szoktunk közös programokat csinálni.Randizva ismertük meg egymást,de nem lett belőle semmi.De megmaradtunk barátnak,megértjük egymást,jól elbeszélgetünk,ennyi.Ráadásul ahogy kiismertem elég nehéz természete van,és nem lehet jó vele kapcsolatban lenni ...így barátként viszont pont jó :)

Viszont mikor volt kapcsolatom,vagy neki is...a párjaink eléggé utálták a helyzetet,hogy ellenkező nemű barátunk van :D

2021. júl. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!