Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor végigmért és lesegetett már a sógorom, rá tudnám venni a szexre, ha akarnám?
Figyelt kérdés
A férjem testvérének a tekintetét elég sokszor elkaptam már szinte minden testrészemen. De a lábaimat, cicanadrágban a puncim vonalát különösen szereti titokban figyelgetni.
Észrevettem azt a fajta tekintetét is, amikor kb.ugy nézett rám, mint aki éhes és valami finom kaját lát.
Egyébként kölcsönös volt a vonzalom, de nyilván nem tennék vele semmit, csak kíváncsi vagyok.
Elég visszahúzódó személyiség, szólni se mer hozzám, ha akarnám, rá tudnám venni a szexre?
Egyébként nem szingli, családja van.
(Az egész kérdés csak elméleti fektevés, nem akarom megcsalni a párom és szétszakítani az ő családját sem. Igazából nagy ívben elkerüljük egymás társaságát)
26/N
2021. júl. 7. 22:41
31/31 anonim válasza:
Szia.:) Én is hasonló szituban vagyok,csak itt mindkettőnknek van családja s gyerekeink. Szerintem nálunk is kölcsönös lenne a dolog csak egyikünk sem mer kezdeni, márpedig én azért sem mert nő vagyok de ha rá várok akkor úgy érzem egyáltalán nem lesz semmi. Nekem semmi bajom a férjemmel csak jobb lenne ha ez az egész véget érne mert sehogy nem tudok ezen tovább lépni, ha egyszer megtörténne bár és pont. Már kb.egy fél éve hogy így érzek, de nem vagyok szerelmes csak fantáziálgatok, régen amúgy nem jöttünk ki olyan jól de ez az utóbbi 2-3 évben sokat változott. A férjem öccse amúgy de nálamnál idősebb. Már sokszor lett volna alkalmam lépni de félek, nem akarok bajt se neki se magamnak, de mégis jó lenne ha egyszer megtörténik lehetőleg minél hamarabb, mert mostanában napi szinten eszembe jut és eléggé sokat is látom és úgy még nehezebb. Na de nálad történt azóta valami ha megkérdezhetem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!