Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sokszor végigmért és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszor végigmért és lesegetett már a sógorom, rá tudnám venni a szexre, ha akarnám?

Figyelt kérdés

A férjem testvérének a tekintetét elég sokszor elkaptam már szinte minden testrészemen. De a lábaimat, cicanadrágban a puncim vonalát különösen szereti titokban figyelgetni.

Észrevettem azt a fajta tekintetét is, amikor kb.ugy nézett rám, mint aki éhes és valami finom kaját lát.

Egyébként kölcsönös volt a vonzalom, de nyilván nem tennék vele semmit, csak kíváncsi vagyok.

Elég visszahúzódó személyiség, szólni se mer hozzám, ha akarnám, rá tudnám venni a szexre?

Egyébként nem szingli, családja van.

(Az egész kérdés csak elméleti fektevés, nem akarom megcsalni a párom és szétszakítani az ő családját sem. Igazából nagy ívben elkerüljük egymás társaságát)

26/N

2021. júl. 7. 22:41
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
17-es. Folytatnánk :D
2021. júl. 8. 00:08
 22/31 anonim ***** válasza:
14%
Hadd durranjak már el inkább én benned kérdező. Ezzel senkinek nem okozol fájdalmat.
2021. júl. 8. 00:10
 23/31 anonim ***** válasza:
Úgyse nyugodtok meg,amíg nem szexeltek egyszer.
2021. júl. 8. 11:09
 24/31 A kérdező kommentje:
23-as. Szerinted nem fogjuk kibirni? Egymashoz se szolunk. Szo szerint ignoraljuk egymast, hogy johetne abbol ossze szex... ?
2021. júl. 8. 12:38
 25/31 anonim ***** válasza:
32%

Egy idő után nehéz lesz ezt az ignorálást kibirni.

Egyébként nem kötözködésnek szántam a válaszom. Én nem vagyok a megcsalás híve, de ha ennyire hatalmas köztetek a vágy, akkor lehet jobban jártok, ha meg is történik a dolog.

N

2021. júl. 8. 13:30
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is jobban jártok ha lefekszetek. Szexeltek egy nagyot aztán alább hagy majd ez az égető vágy.
2021. júl. 8. 18:41
 27/31 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem meg kamu 😄😅
2021. júl. 8. 18:41
 28/31 anonim ***** válasza:

27 Kár ezt feszegetni. Ezen az oldalon barmi lehet valós és lehet kitalált is.

A válasz szempontjából mindegy.

2021. júl. 8. 19:14
 29/31 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu...
2021. júl. 8. 21:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Probald meg ;) Hatha jobb mint a ferjed :P
2022. máj. 25. 12:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!