Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor végigmért és lesegetett már a sógorom, rá tudnám venni a szexre, ha akarnám?
A férjem testvérének a tekintetét elég sokszor elkaptam már szinte minden testrészemen. De a lábaimat, cicanadrágban a puncim vonalát különösen szereti titokban figyelgetni.
Észrevettem azt a fajta tekintetét is, amikor kb.ugy nézett rám, mint aki éhes és valami finom kaját lát.
Egyébként kölcsönös volt a vonzalom, de nyilván nem tennék vele semmit, csak kíváncsi vagyok.
Elég visszahúzódó személyiség, szólni se mer hozzám, ha akarnám, rá tudnám venni a szexre?
Egyébként nem szingli, családja van.
(Az egész kérdés csak elméleti fektevés, nem akarom megcsalni a párom és szétszakítani az ő családját sem. Igazából nagy ívben elkerüljük egymás társaságát)
26/N
Egy idő után nehéz lesz ezt az ignorálást kibirni.
Egyébként nem kötözködésnek szántam a válaszom. Én nem vagyok a megcsalás híve, de ha ennyire hatalmas köztetek a vágy, akkor lehet jobban jártok, ha meg is történik a dolog.
N
27 Kár ezt feszegetni. Ezen az oldalon barmi lehet valós és lehet kitalált is.
A válasz szempontjából mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!