Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sokszor végigmért és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszor végigmért és lesegetett már a sógorom, rá tudnám venni a szexre, ha akarnám?

Figyelt kérdés

A férjem testvérének a tekintetét elég sokszor elkaptam már szinte minden testrészemen. De a lábaimat, cicanadrágban a puncim vonalát különösen szereti titokban figyelgetni.

Észrevettem azt a fajta tekintetét is, amikor kb.ugy nézett rám, mint aki éhes és valami finom kaját lát.

Egyébként kölcsönös volt a vonzalom, de nyilván nem tennék vele semmit, csak kíváncsi vagyok.

Elég visszahúzódó személyiség, szólni se mer hozzám, ha akarnám, rá tudnám venni a szexre?

Egyébként nem szingli, családja van.

(Az egész kérdés csak elméleti fektevés, nem akarom megcsalni a párom és szétszakítani az ő családját sem. Igazából nagy ívben elkerüljük egymás társaságát)

26/N

2021. júl. 7. 22:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

8 Dehogynem. Benne lennél te is. 😁 Kár tagadni szerintem már.

Max magadnak is tagadod mert nem akarsz te lenni a szemét megcsaló, de gondolatban már ráültél párszor a fszára.

2021. júl. 7. 23:01
 12/31 anonim ***** válasza:
élőben is kérdező.én a helyébe simán elkapnálak.ha rokon akkor is.változatos.izgi.f
2021. júl. 7. 23:01
 13/31 A kérdező kommentje:

11-es. Nem tagadom. Régóta ez van a fejemben, vajon milyen lehet vele.. Sajnos.

De akkor ezekszerint lehet, hogy benne is ez van.

Úgysem fog történni semmi, szóval drukkoljatok, hogy legalább álmomban legyen már valami

2021. júl. 7. 23:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
dehát vágytok egymásra.ő otthon tuti kielégitetlen ha ugy néz...
2021. júl. 7. 23:05
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
13, Nyugi...Ebből úgyis szex lesz előbb utóbb.
2021. júl. 7. 23:09
 16/31 A kérdező kommentje:
15-os. Hat nem hiszem. Tenyleg nagyon keruljuk egymas tarsagat, konkretan egy legterben sem merunk egymas mellett lenni.
2021. júl. 7. 23:10
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
És, ha eldurran 2 percen belül? Utána mit lépnél? 🙂
2021. júl. 7. 23:19
 18/31 anonim ***** válasza:
#16! Pontosan ez a bizonyíték, hogy ő is benne(d) lenne!
2021. júl. 7. 23:41
 19/31 A kérdező kommentje:
18-as. Ezt hogy érted pontosan?
2021. júl. 8. 00:07
 20/31 anonim ***** válasza:
Csak rajtad múlik meddig hagyod elnyújtani a tötténetet!
2021. júl. 8. 00:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!