Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor végigmért és lesegetett már a sógorom, rá tudnám venni a szexre, ha akarnám?
A férjem testvérének a tekintetét elég sokszor elkaptam már szinte minden testrészemen. De a lábaimat, cicanadrágban a puncim vonalát különösen szereti titokban figyelgetni.
Észrevettem azt a fajta tekintetét is, amikor kb.ugy nézett rám, mint aki éhes és valami finom kaját lát.
Egyébként kölcsönös volt a vonzalom, de nyilván nem tennék vele semmit, csak kíváncsi vagyok.
Elég visszahúzódó személyiség, szólni se mer hozzám, ha akarnám, rá tudnám venni a szexre?
Egyébként nem szingli, családja van.
(Az egész kérdés csak elméleti fektevés, nem akarom megcsalni a párom és szétszakítani az ő családját sem. Igazából nagy ívben elkerüljük egymás társaságát)
26/N
Mindig a tiltott dolgok a vonzóbbak 😂
Amúgy nem biztos hogy tettlegességig menne, de fejben már tuti fantáziált rólad.
Tuti hogy igen. A pinádat lesi a csávó.... kit tudnál rávenni ha őt nem?
Én nem is ítellek el titeket emiatt csak tartsátok titkokban.
7-es. Jól hangzik! Kár, hogy nem élőben😂
Najó, azért nem.. De egyszer álmomban legalább megtehetné.
Nyilván dugnék vele! Nekem is bejön.
De nagyon tabu. Szóval reménykedem, hogy talán egyszer erről fogok álmodni. Régóta szuggerálom magam, de sajnos nem. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!