Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,volt már rá példa,hogy alkalmi/barátság extrákkal kapcsolatban engedtétek óvszer nélkül a szexet?
Amennyiben előfordult ilyen, milyen megfontolásból tettétek,védekeztetek-e esetleg más módon?
Honnan ismertétek az illetőt?
Hány évesek voltatok akkor?
Én minden csajnak amikor szexre került a sor mondtam, hogy itt a recés gumi, csináljuk ezzel, és amikor kérdeztem tőlük a végén, hogy "jobb mint a sima?", azt mondták talán, de sok különbséget nem éreztek.
12es: rohadt szerencséd, hogy nem lett eddig nem kívánt gyermeked egy ilyen aktusból. Nem lehet ugyanis vigyáni, a nő az előváladéktól is terhes lehet ha épp peteérése van.
Azt jobb esetben érzi az illető, legalábbis, ha ismeri a testét valamennyire.
A fogamzásgátlóról meg annyit, hogy kva sok bajt tud okozni a hüvelygombától a 0 nemi vágyig, szóval egyik sem jó megoldás, de akkor már inkább a recés gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!