Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek tesztelte a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tesztelte a reakciómat?

Figyelt kérdés
Jóban lettem egyik munkatársammal a munkahelyemről, ő már kapcsolatban volt akkor is. Viszont barátnő ide vagy oda, úgy érzem megvan köztünk a kémia, már négyszer elhívott este sétálni és volt hogy hajnalig beszéltünk. Néha sajnáltatja magát hogy ő senkinek sem tetszik(komolyan mintha nem is lenne barátnője, úgy mondja) és kérdezi hogy ismerek-e olyat akinek ő kell a barátnőjén kívül (nem tudom itt most azt várja hogy célozzak rá hogy nekem?). Mondtam neki hogy szeretnék ha mi sokáig kapcsolatban maradnánk és nem távolodnánk el, és ekkor felhozta hogy elmehetnénk egy nagyobb közös programra, de nem barátság extrákra gondol, és utána megkérdezte hogy voltam-e már ilyenben. Nem értem honnan jött neki a barátság extra, direkt visszakérdeztem hogy neki tetszene-e egy ilyen vagy miért mondta és hát itt letagadta hogy a párjaa miatt már nem, viszont akkor nem tudom, hogy hogy jutott eszébe pont ezt felhozni példának.😂 Lehet hogy le akarja szűrni, hogy hogy reagálok és ha látná a kózeledést, kkor otthagyná a párját? Vagy mi lehet?

2021. júl. 6. 09:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Reakcióiból ítélve elég gyerekesnek tűnik a partnered
2021. júl. 6. 09:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági játékos, nem elég karakán, nem szeretem ha rébuszokban beszelnek. Hogy ha megsem szabad a palya, akkor ő nem ugy gondolta. Ja persze
2021. júl. 6. 09:56
 3/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor valójában hiába állítja hogy nem azért hozta fel az extrákat mert izgatja a dolog?
2021. júl. 6. 09:57
 4/15 A kérdező kommentje:
A nem elé kell egy vessző bocsi, úgy lesz értelmes amit kérdezni akarok😅
2021. júl. 6. 09:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar két szék között a pad alá esni. Akar téged, vagy egy menetet, de nincs elég tapasztalata hogy vegye a jeleket, vagy gyáva kezdeményezni.
2021. júl. 6. 10:02
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
100%

Töketlen egopolíroztató Jancsi.

Én asszem addig szivatnám, míg szakít a nőjével (márha lenne rá ingerenciám).

Szexen kívül másra nem gondolsz vele, igaz?

2021. júl. 6. 10:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát nem, mert attól félek hogy vel3m is megcsinálná mint a nőjével😂
2021. júl. 6. 10:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeretőnek kellesz.

Írta is a barátság extrákkalt, meg hogy a barátnőjén kívül....

Nem dobja ki a csajt, hanem le akar fektetni, aztán közli veled, hogy tudtad mibe mész bele, és hogy x indok miatt (pénz, hitel, betegség, család, lakhatás, stb...) nem tud szakítani.

De persze szeret téged, maradj vele, és dugjatok nálad rendszeresen.

2021. júl. 6. 10:12
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Elég gyökér a srác.

A napnál is világosabb hogy arra játszik hogy te kezdeményezz hogy utána vádolhasson téged hogy te miattad ment tönkre a kapcsolata ha tönkremegy...

Illetve ez is egy jó teszt, hogy mennyit vagy képes érte tenni mert akkor lehet lecseréli a nőjét egy olyanra aki ennyire odáig van érte...

Szerintem elég tré lenne ha megennéd ezt a dumát és én is csak azt tudom tanácsolni hogy szórakozz vele addig amíg nem szakít a csajjal aztán ints be neki... Ilyen ostobáknak ez jár

2021. júl. 6. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
7, persze hogy, vagy el se jutsz barátnő szintig
2021. júl. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!