Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy az enyém legyen?
2 éve találkoztam egy sráccal egy nyári rendezvényen, odajött és nagyon jól összebarátkoztunk, bókolt és többször megérintett. Utána rám írt és elkezdtünk beszélgetni, éreztem hogy sok időt akar velem lenni, közeledne, viszont akkor kapcsolatban voltam, és ezt ő is megtudta. Azóta sajnos az én kapcsolatomnak vége lett, ő pedig egy másik csajjal jár.Eddig azt tapasztaltam, hogy a nekem korábban udvaroló pasiknak ha lesz barátnője, felszívódnak és soha többet nem beszélnek velem, ő nem ilyen. Azóta is hajnalokig el tudunk beszélgetni, találkozunk kettesben. Még mindig kérdezgeti hogy milyennek látom őt, van-e kapcsolatom. Néha húzom az agyát hogy bejöhet a szobámba meg senki nem lesz otthon. Ő ezekre nagy örömmel reagál, nem ellenkezik, de megjegyzi, hogy a barátnője ezért iszonyat féltékeny lenne. Mindig mondja hogy könnyedén szerezhetnék pasit és pasizzak meg nem érti hogy hogy lehetek én szingli. Azóta nagyon sokat érett és elkezdett bejönni, kicsit rossz érzés mikor a bnőjéről mesélget. Jövő héten ismét nálam fogunk találkozni,hogyan viselkedjek úgy, hogy elbizonytalanítsam. Valahogy van olyan érzésem hogy hiába a barátnő, hozzám is vonzódik, mivel sokszor hozzám ér és képen is szeretne megnézni akkor ha sokáig nem tudunk találkozni.
Szerintetek van esélyem elcsábítani? Ha igen, hogyan kerüljek ehhez kizelebb a kövi talin?
24/L
Majd elfogadom akkor, ha nem látok irányából sem jeleket😂
És igen, nem hagytam el, mert már akkor évek óta volt egy kapcsolatom
TiszteletbeN tartanád esetleg
Hát :D én ha akarok valamit azért tudok küzdeni
Elég undi lehetsz, ha nem zavar hogy előtted X órája egy másik nőben (a barátnőjében) volt a farka.
Látens leszbi lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!