Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy csináljam, hogy az enyém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam, hogy az enyém legyen?

Figyelt kérdés

2 éve találkoztam egy sráccal egy nyári rendezvényen, odajött és nagyon jól összebarátkoztunk, bókolt és többször megérintett. Utána rám írt és elkezdtünk beszélgetni, éreztem hogy sok időt akar velem lenni, közeledne, viszont akkor kapcsolatban voltam, és ezt ő is megtudta. Azóta sajnos az én kapcsolatomnak vége lett, ő pedig egy másik csajjal jár.Eddig azt tapasztaltam, hogy a nekem korábban udvaroló pasiknak ha lesz barátnője, felszívódnak és soha többet nem beszélnek velem, ő nem ilyen. Azóta is hajnalokig el tudunk beszélgetni, találkozunk kettesben. Még mindig kérdezgeti hogy milyennek látom őt, van-e kapcsolatom. Néha húzom az agyát hogy bejöhet a szobámba meg senki nem lesz otthon. Ő ezekre nagy örömmel reagál, nem ellenkezik, de megjegyzi, hogy a barátnője ezért iszonyat féltékeny lenne. Mindig mondja hogy könnyedén szerezhetnék pasit és pasizzak meg nem érti hogy hogy lehetek én szingli. Azóta nagyon sokat érett és elkezdett bejönni, kicsit rossz érzés mikor a bnőjéről mesélget. Jövő héten ismét nálam fogunk találkozni,hogyan viselkedjek úgy, hogy elbizonytalanítsam. Valahogy van olyan érzésem hogy hiába a barátnő, hozzám is vonzódik, mivel sokszor hozzám ér és képen is szeretne megnézni akkor ha sokáig nem tudunk találkozni.

Szerintetek van esélyem elcsábítani? Ha igen, hogyan kerüljek ehhez kizelebb a kövi talin?

24/L

2021. júl. 5. 14:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Te csak nem csábítgass, akkor miért nem hagytad el érte a barátod, mikor szingli volt? Ja, mert neked volt párod...most fogadd el, hogy neki van párja és hagyd békén ne tedd tönkre a kapcsolatát, mert neked most kellene!
2021. júl. 5. 14:46
 2/17 A kérdező kommentje:

Majd elfogadom akkor, ha nem látok irányából sem jeleket😂

És igen, nem hagytam el, mert már akkor évek óta volt egy kapcsolatom

2021. júl. 5. 14:47
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Akkor meg dugasd meg vele magad azt örüljetek mindketten neki és csapja be a barátnőjét, ti tudjátok, végülis titokban lehet mindent tartani... meg úgyis megdug nem fog nemet mondani, nagyon csábítani se kell. Azon röhögnék, ha felkínálnád magad és kapnál egy nemet, hogy neki barátnője van és mit képzelsz magadról :D
2021. júl. 5. 14:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Felkínálni semmiképp nem fogom, majd cselekszem helyette inkább xd de miért érzem úgy hogy nem nqgyon kéne neki könyörögni, az jó kérdés😂
2021. júl. 5. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát mondjuk már az, hogy nálad lesz nem jó jel, mert ott már bármi megtörténhet, ha meg úgy alakítod, akkor meg fatökű, ha nem rakja a szádba legalább :D Szóval írtam csináljátok azt, majd elszámol a lelkiismeretével, ha van neki...én mindenesetre a helyedben nem tenném, mert párja van és tiszteletbe tartanám, de te nem vagy ilyen.
2021. júl. 5. 14:56
 6/17 A kérdező kommentje:

TiszteletbeN tartanád esetleg

Hát :D én ha akarok valamit azért tudok küzdeni

2021. júl. 5. 14:57
 7/17 anonim ***** válasza:
51%

Elég undi lehetsz, ha nem zavar hogy előtted X órája egy másik nőben (a barátnőjében) volt a farka.

Látens leszbi lehetsz...

2021. júl. 5. 14:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ezek szerint te csak olyan nőkkel vagy, akik szüzek vagyis előtted nem volt egy farok sem bennük?😂
2021. júl. 5. 15:00
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Jajj lemaradt egy n betű , de ja te tényleg csak n betű vagy és nem nő :D És én magamról írtam, hogy én tiszteletben tartanám, mivel utána írtam, hogy te nem ilyen vagy. De, akkor jó küzdést :D
2021. júl. 5. 15:00
 10/17 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló akkor a fogorvosodnak se engeded meg gondolom, hogy a szádba nyúljon mert lehet előtte pont a párjához nyúlt xd legalább ne mondanál már ekkora hülyeségetxddd
2021. júl. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!