Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy az enyém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy az enyém legyen és a pasijára ráküldök egy pasit?

Figyelt kérdés
Hali :) 16 éves lány vagyok, leszbikus. Az egyik legjobb barátnőm aki sajnos hetero, megtetszett nekem. Gyönyörű lány, holnap talizunk a városban sétálgatunk meg hasonlók. Mivel hetero így tudom hogy nehéz ügy, de azt szeretném ha összejönne velem. Neki most van egy biszex pasija, aki 20 éves és arra gondoltam őt meg összehozom a meleg legjobb fiú barátommal.

2021. máj. 23. 16:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Pff.. Ezzel egy kapcsolatot teszel tönkre, mellesleg egy legjobb barátot fogsz elvesziteni. Ne csináld!
2021. máj. 23. 16:20
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Gondolod, hogy attól, hogy esetleg összevész a barátjával, átvált leszbikusba????
2021. máj. 23. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Ez olyan mintha az Izaura Tv egyik műsorának a tartalmát olvasnám...
2021. máj. 23. 16:27
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan ennyire gusztustalan okádék ez a generáció?!
2021. máj. 23. 16:58
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
#4 Mint mindenhol, itt is azért vannak kivételek. A kérdező nem tartozik közéjük. :)
2021. máj. 23. 17:31
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
4: és még akkor finoman fejezted ki magadat....
2021. máj. 23. 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
amúgy meg szerintem tipikus trollkérdés... kamu....
2021. máj. 23. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg léteznek ilyen retardált emberek?
2021. máj. 23. 17:45
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

A kamukérdezők mindig túltolják, és túlságosan "állatorvosi ló" történet lesz a kitalált sztori... :-D :-D

Most komolyan.... Mi az esélye annak, hogy egy lezbi csaj annyira ostoba, hogy azt hiszi, a hetero barátnője majd "átfordul", ha otthagyja a pasija...??? Aztán a hetero barátnő biszex pasija, és a kérdezőnek rögtön lenne egy buzzancs BF-je kéznél...

ROTFLMAO

2021. máj. 23. 17:46
 10/15 anonim válasza:
84%
Unatkozó, ostoba, életképtelen véglén.
2021. máj. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!