Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy az enyém legyen és a pasijára ráküldök egy pasit?
Figyelt kérdés
Hali :) 16 éves lány vagyok, leszbikus. Az egyik legjobb barátnőm aki sajnos hetero, megtetszett nekem. Gyönyörű lány, holnap talizunk a városban sétálgatunk meg hasonlók. Mivel hetero így tudom hogy nehéz ügy, de azt szeretném ha összejönne velem. Neki most van egy biszex pasija, aki 20 éves és arra gondoltam őt meg összehozom a meleg legjobb fiú barátommal.2021. máj. 23. 16:16
1/15 anonim válasza:
Pff.. Ezzel egy kapcsolatot teszel tönkre, mellesleg egy legjobb barátot fogsz elvesziteni. Ne csináld!
2/15 anonim válasza:
Gondolod, hogy attól, hogy esetleg összevész a barátjával, átvált leszbikusba????
3/15 anonim válasza:
Ez olyan mintha az Izaura Tv egyik műsorának a tartalmát olvasnám...
4/15 anonim válasza:
Komolyan ennyire gusztustalan okádék ez a generáció?!
5/15 anonim válasza:
#4 Mint mindenhol, itt is azért vannak kivételek. A kérdező nem tartozik közéjük. :)
6/15 anonim válasza:
4: és még akkor finoman fejezted ki magadat....
7/15 anonim válasza:
amúgy meg szerintem tipikus trollkérdés... kamu....
8/15 anonim válasza:
Tényleg léteznek ilyen retardált emberek?
9/15 anonim válasza:
A kamukérdezők mindig túltolják, és túlságosan "állatorvosi ló" történet lesz a kitalált sztori... :-D :-D
Most komolyan.... Mi az esélye annak, hogy egy lezbi csaj annyira ostoba, hogy azt hiszi, a hetero barátnője majd "átfordul", ha otthagyja a pasija...??? Aztán a hetero barátnő biszex pasija, és a kérdezőnek rögtön lenne egy buzzancs BF-je kéznél...
ROTFLMAO
10/15 anonim válasza:
Unatkozó, ostoba, életképtelen véglén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!