Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem mert megtudta hogy halak a horoszkópom😔Mit csináljak?
Hamis személyazonossággal irány mehikóba fiam, hogy új szülinapod legyen (ergo más csillagjegy).
Vagy menj a fr. idegenlégióba, ott legálisan kapsz új személyazonosságot.
Amúgy, el nem tudom képzelni, mi szar lehet ez, de baszki... Röhögd már körbe a f***ra.
Majd lesz másik, jobb, normálisabb.
De az elején kell tisztázni az ilyesmiket.
Rendezz örömünnepet, hogy nem kellett további felesleges köröket futnod, mire rájössz, hogy ez a csaj egy idióta.
Persze, ha ahhoz van kedved, előtte egy kicsit sajnálhatod is magadat. De hidd el, jobb ez így.
Én hiszek az asztrológiában, és egy kicsit értek is hozzá, meg van némi józan eszem is: ezek által gondolom, hogy a csaj egy idióta.
[ Már, ha a kérdés nem pusztán egy asztrológiát lejáratni szándékozó kamu... 🙃 ]
5-ös,
az akkor már egy "ba. széljük meg" szöveg lenne, nem? 😆
Mondd neki, hogy "azt olvastam az XY csillagjegyről, hogy az ezzel rendelkezők nagyon okosak. Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt" :D
Az ilyet nem is lehet komolyan venni, nemhogy még neked legyen rossz kedved miatta!
Miért neki mi a horoszkópja?😂
Egyébként én is halak vagyok most mi lesz😭😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!