Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből hogy csinálják érdekes beszélgetést?
Figyelt kérdés
Szóval írtam egy fiúnak aki tavaly elkérte a telefon számom csak nem adtam akkor meg neki.
De most úgy érzem hogy szeretnék felé nyitni, ezért tegnap írtam neki hogy szia, miujság veled?
És vissza írt hogy Szia, semmi, és veled?
Ez a tipikus semmitmondó beszélgetés..
Szóval valahogy érdekessé akarom tenni, viszont semmi ötletem hogy mit írjak neki vissza, mert ha azt írom én is hogy velem sincs semmi, akkor meghal a beszélgetés..
Ti mit írnátok?
2021. máj. 15. 09:03
1/4 anonim válasza:
Filmet nézek, zenét hallgatok, valami kaját csinálsz stb
Ezekre általában mindig vissza szokták kérdezni, nálam legalábbis igen.
2/4 anonim válasza:
Ha nyitni szeretnél vele, akkor mondd, hogy holnap elmegyek biciklizni, de nincs társam hozzá. Van kedved velem jönni?
3/4 anonim válasza:
Beszélgess vele a sportról, és hívd el akar tollasozni, teniszezni.
4/4 anonim válasza:
Írj magadról, vagy számodra, vagy általánosan fontos eseményekről, mint az 1-es javasolja, de kérdezzél tőle (akár róla) dolgokat, véleményét, hogy ne maradjon félbe a beszélgetés! Ha válaszol, ne csak újabb kérdésekkel bombázd, hanem reagálj a válaszaira lássa, érdekel amit mond! Könnyebben dicsérj, érts vele egyet és csak néha, akkor is csak finoman kritizálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!