Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mirol beszeljek egy fiuval?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirol beszeljek egy fiuval? Ami erdekes es nem unalmas?

Figyelt kérdés
Meg szeretnek ismerni egy fiut, akivel mar talalkoztam ( de meg nem beszeltunk) semmirol, a haverom baratja es a baratnom bagyja. Es ha odakerulunk hogy lesz ra esely hogy beszeljek vele akkor MIT MONDJAK NEKI? AMI ERDEKELNE? amin azt gondolna hogy jofej vagyok? Es egybol amin lekotjuk egymast?Azt tudom hogy nagyon szereti a kosarat, es crips bandat:)

2021. febr. 11. 18:34
 1/2 kamugyrosz ***** válasza:
100%

Szerintem ez helyzettől függ, kicsit furán jönne ki ha random odamesz és azt mondod h helo melyik a kedvenc kohsarcsapatod

Amugy ez magatol kialakul, a lenyeg h nyisson feléd elvégre így indul be egy beszelgetes

Esetleg rakoszonsz és megkerdezed honnan kit és kiket ismer és milyen a viszonyuk, a lenyeg h ő beszeljen

Aztán add a hülyét és kérdezz rá mi a kedvenc sportja és miért stb

2021. febr. 11. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a cripsbandát,akinek valottam pont a barátnője bátyja vagyok,kisérteties a szitu :O
2021. febr. 12. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!