Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ennek a viccnek is igaz a fele?đ
Van egy barĂĄti tĂĄrsasĂĄgunk ahonnan az egyik srĂĄccal kicsit jĂłban lettem, annyira hogy kĂŒlön is szoktunk ketten talĂĄlkozni. Megdicserte a szemeim, meg többször megfogta a kezem (ĂĄllĂtĂłlag neki a szeretet nyelve az Ă©rintĂ©s). Utana mentem a facebookon, lattam hogy van barĂĄtnĆje. Akkor eldöntöttem hogy Ă©n inkĂĄbb nem keresem Ăgy Ćt, de Ć Ărt rĂĄm hogy talĂĄlkozzunk. AztĂĄn talalkoztunk, szĂłvĂĄ tettem neki hogy lĂĄttam hogy van csaja erre elkezdte dicsĂ©rni a lĂĄnyt, de mellette ugyanĂșgy engem is meg aznap is folyamatosan hozzĂĄm Ă©rt. EgyĂ©bkĂ©nt a mellkasomon is körözött a tekintete nem is egyszer. Persze megkĂ©rdezte hogy en szingli vagyok-e, mondtam hogy igen, vilĂĄgi jĂł kedve lett. Mondta hogy olyan pasit vĂĄlasszak majd, aki nem lesz fĂ©ltĂ©keny rĂĄ, hogy Ć elcsĂĄbĂt engem tĆle meg aki megengedi neki hogy rĂĄm nĂ©zzen. Ez most valami vicc akart lenni? Vagy mit akar most tĆlem ez a srĂĄc? FiĂșk mikor viselkedtek Ăgy?
21/L
Ăn a helyedben megmondanĂĄm neki:
,,Ne fĂ©lj,a jövendĆbeli pasim nem lesz rĂĄd fĂ©ltĂ©keny,tudni fogja,hogy semmi esĂ©lyed nĂĄlam."
Gusztustalanok az ilyen palik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!