Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,volt már rá példa,hogy alkalmi/barátság extrákkal kapcsolatban engedtétek óvszer nélkül a szexet?
Amennyiben előfordult ilyen, milyen megfontolásból tettétek,védekeztetek-e esetleg más módon?
Honnan ismertétek az illetőt?
Hány évesek voltatok akkor?
Igen, ha a srác nem ragaszkodik hozzá. Nem szeretem a gumit. Volt hogy megszakítás volt olyan is h semmi más nem volt.
Tinder, buli.
16,17,18,19
Egy jó baratommal jartunk ossze egy idoben de sehogy nem vedekeztunk, viszont sosem bennem ment el.
19-20évesen
Alkalminál nem, de volt olyan néha, hogy barátság extrákkalban kicsit gumi nélkül dugott
Nem annyira rég
Tinderről
23L
Volt igen. 2 évig jártunk össze, megbeszéltük hogy csak egymással vagyunk rendszeresen, ha meg 1-2 alkalmi befut, azzal használunk óvszert. Így mi magunk közt nem védekeztünk. Nem is kaptam el semmilyen betegséget
N
Valaki elárulná, hogy mi a retekért lettem így lepontozva, mikor normálisan válaszoltam a kérdésre?:)
Én sem értem, de az enyémet sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!