Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,volt már rá példa,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,volt már rá példa,hogy alkalmi/barátság extrákkal kapcsolatban engedtétek óvszer nélkül a szexet?

Figyelt kérdés

Amennyiben előfordult ilyen, milyen megfontolásból tettétek,védekeztetek-e esetleg más módon?

Honnan ismertétek az illetőt?

Hány évesek voltatok akkor?

2021. júl. 7. 19:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
21%
Alkalminál soha, pedig nem szeretem a gumit. De szexkapcsolatban sosem használtam gumit.
2021. júl. 8. 10:36
 12/37 anonim ***** válasza:
11%

Én kicsit úgy érzem, hogy az a lány, aki kőkeményen ragaszkodik a gumihoz, az azért teszi, mert bármikor bárkivel kettyint (het talán), vagyis nekem ebből az jön le, hogy lehet !!!, hogy prosti, vagy ribi.

Ugyanis egy hétköznapi lánnyal (akivel közelebb kerülhetek) azzal úgyis meg van a bizalom, hogy tudok vigyázni 1000%-osan és kész, megyhogy én sem ugrok bármikor bárkivel az ágyba.

2021. júl. 8. 12:18
 13/37 anonim ***** válasza:
90%

#12: NINCS olyan, hogy 1000%-osan tudsz vigyázni.

Ha neked egy lány ribi, csak mert ragaszkodik a gumihoz, akkor bőven van még mit tanulnod...

Mellesleg épp elég, ha életében egy pasija volt (vagy neked egy csajod), attól ugyanúgy el lehet kapni valamit. Sok olyan STD van, amely akár évekig lappang, és/vagy tünetmentesen fertőz.

A nem kívánt terhességről nem beszélve, ott meg pláne nem tudsz 100%-osan vigyázni.

2021. júl. 8. 12:22
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
Mindegyik exemmel gumit használtunk. Kapcsolatban, baráti szexben és 1 éjszakás kalandban is. Őket nem zavarta. Egyedül a már férjemmel nem igazán használtunk óvszert. Párszor megpróbálta, de semmit se érzett benne, és én amúgy is utálom, kényelmetlen, rossz érzés, szóval mondtam hogy hagyjuk:) Lokális fogamzásgátlóval védekezem.
2021. júl. 12. 00:14
 15/37 anonim ***** válasza:
21%

13-nak :

Na akkor figyu :

1. 53é vagyok, nőtlen, végigbohémkodtam eddig az életem (belefért),

2. Tán 3x volt rajtam gumi, nem is volt jooo :-)

3. Nincs gyerekem, szted miért ? Mert nem az volt a fontos hogy mikor és hova élvezek el. (Ha szedett tabit, akkor tudtam hogy lehet benne).

4. A legtöbb STD re van két gyógyszer (a HIV-re nincs), ami után 3-4 nappal semmi baja az embernek. Jobb betegség, mint egy tüdőgyuszi, influenza, hisz azzal lehet több hónapig is szenvedni mire sikerül elmulasztani. Csak egy trippertől mindenki fújozik, mert a nemi szerven levő baktérium.

5. Nem piálok, nincs éjszakai hipp hopp megdugok valakit életstílusom. Szóval hidd el meg tudtam oldani eddig a gumi nélküli életemet és sok sok örömöt élvezetet és élményt adtam.

Az én életem volt és lesz.

2021. júl. 12. 06:26
 16/37 anonim ***** válasza:
89%

15-ös!

Attól még lappanghat benned.

2021. júl. 13. 00:52
 17/37 anonim ***** válasza:
10%
Nem lappang :-)
2021. júl. 13. 06:31
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod?
2021. júl. 13. 10:11
 19/37 anonim ***** válasza:
30%
Ohh, hogy én miért nem tudok egy ilyen "barátnőt" találni a környezetemben. Pedig helyesnek és vonzónak tartanak a nők, csak az alkalmira nem nyitottak. 37F
2021. júl. 14. 10:55
 20/37 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk olyan volt, hogy 2 hónapos gyakoris ismeretségben kicsit csináltuk gumi nélkül is…

Most 7 éves a kisfiunk. 😎

2021. júl. 30. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!