Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon le akar velem feküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon le akar velem feküdni a srác ?18/L

Figyelt kérdés

Szombaton találkoztam vele egy buliban,de már ismerem a srácot nagyjából két éve ,azóta piszkálgatja a fantáziám,de nem volt köztünk még sajnos semmi komolyabb .Sokat néz meg beszólogat mindenfélét,egyszer rácsapott a fenekemre,de amin igazán meglepődtem az az ,hogy szombaton odamentem hozzá ,erre rámarkolt a mellemre (ilyen átlátszó hálós felső volt rajtam,kb mint egy szúnyogháló 🤣) keresztül meg a szoknyámon keresztül megsimogatta a puncim ... illetve rárakta az én kezem a farkára ,de elhúztam a kezem mert egy csomó ember volt körülöttünk . Azt nem értem ,hogy ezek után miért nem csókol meg ,pedig nekem lenne hozzá kedvem meg minden egyébhez . Én még szűz vagyok (18/L),de volt már más szexuális élményem,illetve csókolóztam már más fiúkkal ,a pasi már nem szűz (fél évvel idősebb tőlem).Vajon ha legközelebb találkozom vele ,akkor megcsókolhatom vagy hogyan kezdeményezzek vele szexet ?

Bocsi a regényért,csak én ezt már nem értem ...

2021. júl. 5. 23:46
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
#29 -na végre valaki aki nem a hülye ruha miatt problémázik . Az nem szex volt ,csak kézimunka 🙃. Visszagondolva nem kellett volna ,de azt se értem ,hogy abból mit kellett egyes ismerőseimnek ekkora csodát csinálniuk 🤷‍♀️ .
2021. júl. 6. 22:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
29-es vagyok, éppen hogy azt írtam nem az öltözködésed miatt gondolom ezt, szerintem az esetnek nem is ahhoz volt köze, hanem a részegsèghez. Ellenben te magadnak mondtál ellent, a másnak nem engednèd ès a korábbi kaladjaid (többes számban tehát nem is egy ezek szerint) az valóban a te bajod lesz ha nem lesz jó az első szex, nem irigyellek érte. Puszi
2021. júl. 6. 22:40
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Na volt valami?
2021. júl. 11. 11:43
 34/35 A kérdező kommentje:
#33-nak : szerintem nem tudja a csávó ,hogy mit akar ,vagy csak szórakozik 🙄 . Pénteken a buli végefelé a pultnál iszogattam vele meg egy haverjával (kb nem bírom eltüntetni sose a egyiket a másiktól ,gondolom legjobb barátok ) és beleittam az egyik poharába és lecsorgott az ital a mellemre :( (nem akarattal) erre meg fogta magát a fiú és úgy csinált mintha le akarta volna törölni onnan ,tehát konkrét (megint...) letapizott . Viszont mikor kicsit le akartam vele ülni ,akkor meg nem akart velem jönni ... nem értem ,hogy nem meri meglépni ,hogy lekapjon,vagy szimplán ennyire azért nem érdeklem 🤔🤦‍♀️ . Mindegy ,úgyis van még pár nekem tetszetős fiú az ismerőseim közt 😇😆 .
2021. júl. 12. 10:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Ebből a pár éves dologból mi lett végül?
2024. jan. 6. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!