Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon le akar velem feküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon le akar velem feküdni a srác ?18/L

Figyelt kérdés

Szombaton találkoztam vele egy buliban,de már ismerem a srácot nagyjából két éve ,azóta piszkálgatja a fantáziám,de nem volt köztünk még sajnos semmi komolyabb .Sokat néz meg beszólogat mindenfélét,egyszer rácsapott a fenekemre,de amin igazán meglepődtem az az ,hogy szombaton odamentem hozzá ,erre rámarkolt a mellemre (ilyen átlátszó hálós felső volt rajtam,kb mint egy szúnyogháló 🤣) keresztül meg a szoknyámon keresztül megsimogatta a puncim ... illetve rárakta az én kezem a farkára ,de elhúztam a kezem mert egy csomó ember volt körülöttünk . Azt nem értem ,hogy ezek után miért nem csókol meg ,pedig nekem lenne hozzá kedvem meg minden egyébhez . Én még szűz vagyok (18/L),de volt már más szexuális élményem,illetve csókolóztam már más fiúkkal ,a pasi már nem szűz (fél évvel idősebb tőlem).Vajon ha legközelebb találkozom vele ,akkor megcsókolhatom vagy hogyan kezdeményezzek vele szexet ?

Bocsi a regényért,csak én ezt már nem értem ...

2021. júl. 5. 23:46
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
#3as válaszolónak : azért nem akartam ott mindenki előtt ,mert a korábbi kitudódott kalandjaimon is hónapokig csámcsogtak egyes emberek ,borzasztóan pletykásak ,a pasi falusi ,illetve nem magyarországi vagyok ,nem tudom nálatok mennyire veszik ezt nagy valaminek ,de erre nálunk folyton azon pattognak ,hogy ki mit csinált kivel 🙄😠 ...
2021. júl. 6. 00:29
 12/35 anonim ***** válasza:
69%
csámcsogjanak.3 napig ahogy a mondás tartja ez a 21.század.kit érdekelnek az erkölcscsöszök.az én életem hadd ne ilyen ostobák miatt ne élvezem...
2021. júl. 6. 00:34
 13/35 A kérdező kommentje:

#12 - ott a pont!

Naaa ,pénteken ha jön abba a buliba ,ahová megyek ,akkor elcsalom valahová ,hogy állítólag mutatni akarok neki valamit és megcsókolom ,lesz ami lesz ...

2021. júl. 6. 00:44
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
tanuld meg ne mások véleménye szerint éld az életed hanem ahogy te élvezed,szeretnéd.senkivel,senkikkel ne foglalkozz.
2021. júl. 6. 00:44
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
csókold,és markolj rá a farokra is közbe.
2021. júl. 6. 00:46
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
légy rámenős,nyomulj,egy ffi ezt imádja...
2021. júl. 6. 01:01
 17/35 A kérdező kommentje:
Egyéb tuti ötletek ,hogy hogyan kezdeményezzek ? 😅🤔
2021. júl. 6. 01:12
 18/35 anonim ***** válasza:
11%
borulj térdre és szopj.
2021. júl. 6. 02:04
 19/35 anonim ***** válasza:
78%
A nők szégyene vagy.
2021. júl. 6. 07:25
 20/35 anonim ***** válasza:
68%
Ölelgesd, simogasd, nézz a szemébe melyen, esetleg a fülébe is nyöghetsz picit. Én amúgy azt csinálnám, hogy ha már kicsit közelebb vagytok egymáshoz, hogy a kezemmel a arcát megfognám, felém fordítanám, és az arcommal elkezdenék közelíteni a szájához 😉 Biztos csók😁 Csók közben meg tapizd le mindenhol, néha fogdosd neki ott lent is, aztán ha érzed hogy felizgult, egyre többször markolj rá, és simogasd. Ha nem kezdeményez akkor kérezd meg hogy nem veszi e elő😉 Utána már csak a te dolgod hogy mit csinálsz vele😘😉 Hajrá, majd mesélj!😁
2021. júl. 6. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!