Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek nem volt elsőre félelmetes meztelenül feküdni a partneretek előtt?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Egyáltalán nem féltem mert kivártuk az időt (fél év ismerkedés) mire bíztam páromban.
2021. júl. 5. 12:03
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Félelmetes nem volt, kicsit izgultam.
2021. júl. 5. 12:04
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem félelemnek mondanám. Inkább kicsit izgatott voltam, kicsit szégyenlős, hogy vajon tetszem-e neki. De ez aztán hamar elmúlik, csak az első levetkőzésnél szoktam egy kicsit izgulni
2021. júl. 5. 12:05
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Izgatott voltam és picit ideges is hogy mit fog gondolni. Szerencsére hamar elmúlt ez az érzés.
2021. júl. 5. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok lányból, de még számomra is félelmetes volt, mikor egy új partnerrel jöttem össze 45 évesen, nem is jött össze elsőre a szex. 48F
2021. júl. 5. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt az.Inkább izgatott voltam,de hamar elmúlt.
2021. júl. 5. 12:24
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem izgalmas volt
2021. júl. 5. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az volt. Én már 3. hónapja jártam a fiúval, mikor úgy éreztem eljött az idő, de csak orálra és pettingre volt lehetőség. A behatolásos szexet úgy gondolta a párom, hogy különlegesebb körülmények között kell kipróbálni..

6. hónapja jártunk, amikor elvesztettem. Bár akkor már számtalanszor láttuk egymást meztelenül, az az alkalom mégis olyan volt, hogy nem mertem levetkezni :D mégis olyan jó volt, hogy nem is fájt.

Ha pedig számít a pettinges első igazi levetkezés, akkor a kérésére azt kell válaszoljam, hogy nem. Valahogy akkor jött minden magától és nem féltem.

2021. júl. 5. 12:28
 9/11 Csicuki ***** válasza:
93%
Nem félelmetesnek nevezném inkabb izgalmasnak. Ha valamitől félek akkor még nem állok készen a dologra
2021. júl. 5. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Életemben legelőször, amikor szűz voltam nem okozott gondot. Baromi izgalmas volt az egész, és igazából azzal voltam elfoglalva, hogy az ő teste milyen. Amikor életében először fogtam péniszt, utolsó gondolatom volt azon aggódni, hogy meztelen vagyok. Termesztés érzés volt, és számtalanszor megerősített, hogy tetszem neki. Ezek után új partnerekkel először sem volt semmi aggodalmam, tudtam, hogy tetszik nekik amit látnak, mert engem választottak.
2021. júl. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!