Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon le akar velem feküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon le akar velem feküdni a srác ?18/L

Figyelt kérdés

Szombaton találkoztam vele egy buliban,de már ismerem a srácot nagyjából két éve ,azóta piszkálgatja a fantáziám,de nem volt köztünk még sajnos semmi komolyabb .Sokat néz meg beszólogat mindenfélét,egyszer rácsapott a fenekemre,de amin igazán meglepődtem az az ,hogy szombaton odamentem hozzá ,erre rámarkolt a mellemre (ilyen átlátszó hálós felső volt rajtam,kb mint egy szúnyogháló 🤣) keresztül meg a szoknyámon keresztül megsimogatta a puncim ... illetve rárakta az én kezem a farkára ,de elhúztam a kezem mert egy csomó ember volt körülöttünk . Azt nem értem ,hogy ezek után miért nem csókol meg ,pedig nekem lenne hozzá kedvem meg minden egyébhez . Én még szűz vagyok (18/L),de volt már más szexuális élményem,illetve csókolóztam már más fiúkkal ,a pasi már nem szűz (fél évvel idősebb tőlem).Vajon ha legközelebb találkozom vele ,akkor megcsókolhatom vagy hogyan kezdeményezzek vele szexet ?

Bocsi a regényért,csak én ezt már nem értem ...

2021. júl. 5. 23:46
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni ,hogy ezeket mindig részegen teszi ,vagyis legalábbis nem józan .
2021. júl. 5. 23:47
 2/35 anonim ***** válasza:
58%
Markolj rá magadtól a farkára, smarold le. Ha ebből nem ért, akkor egy emeletes gyökér. Hallod, remélem jól megkeféli a nunidat.
2021. júl. 5. 23:48
 3/35 anonim ***** válasza:
89%
nem kellett volna elhúzni a kezed azt hiszi nem akarod nem jön be.rá kellett volna markolnod a farkára.csomó ember volt ott...hagyjuk ezt,láttak és csináltak ott ők is olyat...
2021. júl. 5. 23:49
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha be vagy rúgva akkor kanos vagy és szinte mindent és mindenkit is megdugnál, főleg ha 18 éves vagy, ennyike. Ha akarsz tőle valamit akkor reppenj rá, meg fog dugni akár ott helyben a dj retyójában ha erre van igényed. Persze az is lehet hogy simán csak gátlásos ami az alkohol hatására múlik el tőle. Szóval smárolj vele, kis tipi-tapi majd közöld, hogy okés szex, de majd buli utáni napon józanul és nem a budin, vagy a dj mögött. Az erre történő reakciójából el fog dőlni másnapra hogy komolyan gondolja-e hogy megdönt, vagy csak az első változat és piásan rárepül minden csajra ami elé kerül.
2021. júl. 5. 23:52
 5/35 anonim ***** válasza:
82%
mit nem értesz? te cseszted el...rámarkolni kell,verni.
2021. júl. 5. 23:54
 6/35 anonim ***** válasza:
9%
igy szűz is maradsz ilyen hozzállással.
2021. júl. 5. 23:58
 7/35 A kérdező kommentje:
#5ös válaszolónak : legközelebb bátrabb leszek 😆 csak én nem akartam semmit se elrontani ...
2021. júl. 6. 00:01
 8/35 anonim ***** válasza:
19%
azzal hogy érezteted és rámarkolsz,mit rontanál el egy ffinél? látszik nem ismered a pasikat baby...
2021. júl. 6. 00:09
 9/35 anonim ***** válasza:
7%
Én úgy felfarkalnálak Kicsim, hogy 3 napig fetrengenél a testeddel. 😁
2021. júl. 6. 00:10
 10/35 anonim ***** válasza:
23%
ha lessz legközelebb,mi pasik imádjuk ha foglalkoznak vele és kényeztetik a farkunkat.
2021. júl. 6. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!