Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon le akar velem feküdni a srác ?18/L
Szombaton találkoztam vele egy buliban,de már ismerem a srácot nagyjából két éve ,azóta piszkálgatja a fantáziám,de nem volt köztünk még sajnos semmi komolyabb .Sokat néz meg beszólogat mindenfélét,egyszer rácsapott a fenekemre,de amin igazán meglepődtem az az ,hogy szombaton odamentem hozzá ,erre rámarkolt a mellemre (ilyen átlátszó hálós felső volt rajtam,kb mint egy szúnyogháló 🤣) keresztül meg a szoknyámon keresztül megsimogatta a puncim ... illetve rárakta az én kezem a farkára ,de elhúztam a kezem mert egy csomó ember volt körülöttünk . Azt nem értem ,hogy ezek után miért nem csókol meg ,pedig nekem lenne hozzá kedvem meg minden egyébhez . Én még szűz vagyok (18/L),de volt már más szexuális élményem,illetve csókolóztam már más fiúkkal ,a pasi már nem szűz (fél évvel idősebb tőlem).Vajon ha legközelebb találkozom vele ,akkor megcsókolhatom vagy hogyan kezdeményezzek vele szexet ?
Bocsi a regényért,csak én ezt már nem értem ...
és én is csatlakozom az előttem szólókhoz. 😅
Legyen mindenkinek az a legnagyobb problémája az életben ,hogy mit visel a határ másik felén egy számotokra totál ismeretlen csaj :) .Nincs ki egyik ruhámból se a mellbimbóm ,se a fenekem ,bulikon kívül minden más helyre totál zárt felsőkben járok .
Persze ,ha egy pasi mesélne a kalandjairól ,hogy kavart egy lánnyal valami random diszkóban ,arra senki szeme nem rebbenne ,merthát amit nekik szabad ,azt a csajoknak már nem ,vagyis amint látom pár gyakoris ezt gondolja 😂. Kb csak úgy 50 évvel lehettek lemaradva 🤔🤔🤔 . Ha az öltözködésem miatt kurvának tartatok ,ami megjegyzem ,hogy egy borzalmasan felületes és előítéletes dolog ,meg ,hogy egy szingli fiúval kavartam szingli lányként ,akkor hajrá nektek is 😘 . Ha meg nem fog tetszeni nekem az első szex ,az is már az én bajom ,lesz még időm alkotni jobbat cirka 50-60 évig . Szerintem az sokkal rosszabb ha valaki valami extrém tökéletes dologra vár az első kapcsán ,nekem nincsenek ilyen ábrándjaim .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!