Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi értetlen a beleegyezési korhatárral kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem értem minek ennyiszer ezt ide leírni.. igen 14 évessel jogilag lehet szexuális életet élni. Tehát ha betöltötte nincs akadálya.
Miért nem képesek az emberek értelmezni a törvényt?
14. Életévét be NEM töltött személy = 14 éven aluli vagyis nem töltötte be a 14. Életévét. Nem volt meg a 14. Szülinapja.
MIÉRT KELL EZERSZER FELTENNI EZT A KÉRDÉST HA MÁR ALAPBÓL MEGKAPJA A VÁLASZT? Aztán ha válaszolok rá pl én egyből nekem ugranak, hogy én mondom rosszul a dolgokat. Pedig az igazság az hogy igen 14 évessel legális. És igen azonos nemű3kre is ez a szabály. BETÖLTÖTT 14 ÉV!
2021. jún. 25. 18:22
51/78 anonim válasza:
Amikor leírtam a legelső választ trollkodásból, nem gondoltam hogy ebből a kérdésből ilyen hosszú vita lesz😆
52/78 anonim válasza:
14 évessel ha lefekszel lehet bajod belőle akár egy 18 évesnek is
53/78 A kérdező kommentje:
14 éves 1 napos -> 14 ev feletti (hisz mar a 15-be van csak nem toltotte meg be)
15 eves 1 napos -> 15 ev feletti
16 eves 1 napos -> 16 ev feletti
Nem tudom mashogy elmondani
2021. jún. 26. 11:02
55/78 anonim válasza:
47es nem csak ti beszéltek itt sületlenségeket
56/78 A kérdező kommentje:
Én lusta vagyok ide bemásolni a jogszabályt,ami alátámasztja hogy baromságokat hordanak itt egyesek össze, de keressetek már rá xd
2021. jún. 26. 13:00
57/78 anonim válasza:
"Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különböző neműek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év. Korábban ez az azonos neműek esetében 18 év volt, ám az Alkotmánybíróság ezt egy 2002-ben hozott döntésében hátrányos megkülönböztetésnek ítélte, és azonos beleegyezési korhatár megállapítását írta elő."
58/78 anonim válasza:
De ez tényleg azt jelenti hogy 14 éves 1 napos lánnyal büntetlenül le lehet feküdni!?
59/78 anonim válasza:
Igen. Mi a furcsa, a matematika vagy a nyelvtan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!