Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi értetlen a beleegyezési korhatárral kapcsolatban?
Nem értem minek ennyiszer ezt ide leírni.. igen 14 évessel jogilag lehet szexuális életet élni. Tehát ha betöltötte nincs akadálya.
Miért nem képesek az emberek értelmezni a törvényt?
14. Életévét be NEM töltött személy = 14 éven aluli vagyis nem töltötte be a 14. Életévét. Nem volt meg a 14. Szülinapja.
MIÉRT KELL EZERSZER FELTENNI EZT A KÉRDÉST HA MÁR ALAPBÓL MEGKAPJA A VÁLASZT? Aztán ha válaszolok rá pl én egyből nekem ugranak, hogy én mondom rosszul a dolgokat. Pedig az igazság az hogy igen 14 évessel legális. És igen azonos nemű3kre is ez a szabály. BETÖLTÖTT 14 ÉV!
Szerinted? Értelmezd magad.
Vagy majd valaki biztosan elmondja itt helyettem mégegyszer
Mert a törvény rossz, és mindenki akiben minimális emberség is van, érzi, hogy felnőttként undorító dolog 14 éves gyerekekkel kezdeni.
De ugye az ilyen illető nem tud uralkodni a farkán, és a bűntudat és undor ellenére is meg akarja környékezni a kislányt, ezek az ellentétes érzések pedig arra sarkallják, hogy másoktól kérjen pozitív visszigazolást arra, hogy amit tesz, az nem is olyan rossz.
Csak az kell nekik hogy valaki megnyugtassa őket a tettük etikusságát illetően. Ezért nem fognak sosem kihalni ezek a kérdések.
A férfi ránéz egy gyerekre, és egy gyereket lát, aki felizgatja. A törvény azt mondja neki, hogy ez a gyerek szabad préda, a lelke viszont azt, hogy nem lenne szabad rámásznia. Kell a megnyugtatás a rossz szájíz elkerülése végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!