Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi értetlen a beleegyezési korhatárral kapcsolatban?
Nem értem minek ennyiszer ezt ide leírni.. igen 14 évessel jogilag lehet szexuális életet élni. Tehát ha betöltötte nincs akadálya.
Miért nem képesek az emberek értelmezni a törvényt?
14. Életévét be NEM töltött személy = 14 éven aluli vagyis nem töltötte be a 14. Életévét. Nem volt meg a 14. Szülinapja.
MIÉRT KELL EZERSZER FELTENNI EZT A KÉRDÉST HA MÁR ALAPBÓL MEGKAPJA A VÁLASZT? Aztán ha válaszolok rá pl én egyből nekem ugranak, hogy én mondom rosszul a dolgokat. Pedig az igazság az hogy igen 14 évessel legális. És igen azonos nemű3kre is ez a szabály. BETÖLTÖTT 14 ÉV!
39, Ha azt mondom, hogy egy 120 méter feletti épületet keresek, akkor csak a 130 méter magas a 120 feletti vagy a 120 méter 1 centi is 120 méter feletti? :D
Ha azt mondom, hogy 6 után érek rá, akkor 7kor érek csak rá, vagy akár 6óra 1 perckor is?
#39 Ha valaki betölti a 15. Életévét az utána már 15 feletti,a törvénybe pedig 14 feletti van tehát nem kell elérnie a 15öt. DE NYUGODTAN SZÓLJON VALAKI HA NEM ÍGY VAN. Ahh komolyan.
#41 ezt nagyon jól leírtad!:D
A többiek csak leírták logikusan hogy 14 év felett 15 van és a többi.
Ez a logikus.
14 felett van a 14,0000000000000000000000000000000000001 is.
De ez tényleg nem matek, hanem jog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!