Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi értetlen a beleegyezési korhatárral kapcsolatban?
Nem értem minek ennyiszer ezt ide leírni.. igen 14 évessel jogilag lehet szexuális életet élni. Tehát ha betöltötte nincs akadálya.
Miért nem képesek az emberek értelmezni a törvényt?
14. Életévét be NEM töltött személy = 14 éven aluli vagyis nem töltötte be a 14. Életévét. Nem volt meg a 14. Szülinapja.
MIÉRT KELL EZERSZER FELTENNI EZT A KÉRDÉST HA MÁR ALAPBÓL MEGKAPJA A VÁLASZT? Aztán ha válaszolok rá pl én egyből nekem ugranak, hogy én mondom rosszul a dolgokat. Pedig az igazság az hogy igen 14 évessel legális. És igen azonos nemű3kre is ez a szabály. BETÖLTÖTT 14 ÉV!
#12, te hogyan írtad volna? 12-13 éves és 364 napos?
A 14. évében levő, de azt még be nem töltött személyről van szó a törvényben.
Phű, nem könnyű!
Mit nem értetek? Ilyen nehéz értelmezni egy táblázatot?
Van 12 év alatti, 12-14 közötti, és 14 feletti. A másik oldalon pedig 14 év alattit, 14 és 18 közöttit, és 18 felettit különböztet meg a törvény.
Ezen mit nem lehet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!