Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok kérdésnél miért mondják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdésnél miért mondják, hogy nem számít vagy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos méretig (kb 20 centiig), minél nagyobb, annál jobb. Ennél a kérdésnél legalább őszintén válaszoltak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Mi értelme sok kérdésnél dícsérni a kis méreteket, amikor egy nőnek minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság kell, hogy igazán élvezze a péniszt?

2021. jún. 21. 23:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%
20 cm a farkam.De igen volt akinek nagy volt..Tudod nagy hatalom nagy felelősség:-)
2021. jún. 25. 17:22
 42/44 anonim ***** válasza:
94%
Nekem 19 cm.Amúgy 1x volt hogy egy tök kedves csaj rámírt hogy kipróbálná ekkorával ha szimpatikusak vagyunk..Életem addigi legjobb szeretkezése volt a nővel..
2021. jún. 25. 17:25
 43/44 A kérdező kommentje:
#40 Ahogy hazudhatnak ők is. Anonim oldal, még az se biztos, hogy tényleg nők.
2021. jún. 25. 19:26
 44/44 anonim ***** válasza:
62%

Mert mondjuk egyéni dolog, kinek mi a jó.

Én például undorodom a túl nagy faroktól, borzasztóan fájt a szex az illetővel.

24/L

2021. jún. 27. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!