Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok kérdésnél miért mondják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdésnél miért mondják, hogy nem számít vagy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos méretig (kb 20 centiig), minél nagyobb, annál jobb. Ennél a kérdésnél legalább őszintén válaszoltak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Mi értelme sok kérdésnél dícsérni a kis méreteket, amikor egy nőnek minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság kell, hogy igazán élvezze a péniszt?

2021. jún. 21. 23:53
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
#20 Aha. Hogyne. Ezért szeretik a nők a nagyobbat. Majd biztos a 13cm josszú és 4cm vastag farok fog tudni kitölteni/feszíteni egy nőt. Nem véletlenül mondják a nők azt a minimumot, amit a kérdésben is írtam.
2021. jún. 22. 11:15
 22/44 anonim ***** válasza:
56%
Engem ki lehet tölteni 13 centivel is..
2021. jún. 22. 11:28
 23/44 anonim ***** válasza:
56%
Végtelenül ostoba vagy, és még nem szexeltél.. Keress fel egy pszichológust, helyre fog tenni.
2021. jún. 22. 11:39
 24/44 A kérdező kommentje:
#23 Az az ostoba, aki nem hiszi el az egyértelmű hazugságot? :D Te se beszéltél még nővel szexuális témában. (Ne is mondd, nő vagy)
2021. jún. 22. 11:41
 25/44 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy nagyapám is mondta: "Okos ember se a pénzével se a faszával nem vagánykodik, mert pont mikor kellene akkor nem lesz egyik sem."

Ez az egész jelenség szánalmas... itt két csoport kampányol a farok méret mellett: 1. az önbizalom hiányos kisfiúk akik arra fogják hogy nincs csajok hogy nekik kicsi a szerszám és ugye csak ez számít.

2. Azok a férfiak akik azt hiszik attól lesznek menők mert behazudnak vagy tegyük fel tényleg így van bemondanak egy nagy farok méretet.

Az én tapasztalatom szerint egyáltalán nem számít a méret, nekem átlagos méretem van de még soha egy nő sem panaszkodott miatta. Beszélgettem is már valóban tapasztalt nőkkel és egyenesen azt mondták inkább legyen kisebb szerszáma valakinek mint az átlagon felüli.

2021. jún. 22. 13:15
 26/44 A kérdező kommentje:
#25 Milyen hosszú és milyen vastag? Csak azért kérdezem, mert valakinek a 13cm az átlagos, valakinek meg 17cm. És a vastagság szintén nagyon nem mindegy.
2021. jún. 22. 13:24
 27/44 anonim ***** válasza:
86%
Hogy te mennyire semmit se tudsz a világról, azta rohadt. Tanulj inkább.
2021. jún. 22. 13:44
 28/44 A kérdező kommentje:
#27 Remélem ezt magadnak címezted.
2021. jún. 22. 15:48
 29/44 anonim ***** válasza:
80%
Lepontoztad a hölgyet (reméljük, hogy nem pasi volt), akinek elég a 13 cm. Talán azt gondolod, hogy mindenkinek ugyanakkora belül. Ahogy a fiúknak, nekik is lehetnek különböző méretűek, erősebb vagy gyengébb izmaik. Tök jó, hogy te jobban tudod egy lánynál, hogy nekik mi kell.
2021. jún. 23. 11:11
 30/44 anonim ***** válasza:
19%

Itt mindenki jó ember, senki sem hazudik.

A lepontozással csak azt akarják kifejteni, hogy igazam van. 😁

2021. jún. 23. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!