Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok kérdésnél miért mondják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdésnél miért mondják, hogy nem számít vagy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos méretig (kb 20 centiig), minél nagyobb, annál jobb. Ennél a kérdésnél legalább őszintén válaszoltak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Mi értelme sok kérdésnél dícsérni a kis méreteket, amikor egy nőnek minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság kell, hogy igazán élvezze a péniszt?

2021. jún. 21. 23:53
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
#29 Egyedül le tudok pontozni valakit 36%-ra? :D Ezt te se hiszed el. Nem én hiszem azt, hogy jobban tudom, hogy mi kell a nőknek, mint ők, hanem akik írják, hogy 13cm is elég, stb. "egy nőnek minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság kell" ezt ugyanis nőktől hallottam. És nem kevés női véleményről van szó. (Nem anonim oldalak, hanem látni és/vagy hallani, hogy tényleg nők)
2021. jún. 23. 14:36
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

Na, hogy ráéreztem arra, hogy lepontozással csak azt akarták kifejteni, hogy igazam van?!

És láss csodát, le is pontoznak.

Ezek szerint totál igazam van. 🕺

2021. jún. 23. 15:24
 33/44 anonim ***** válasza:
46%
Simán le tudsz pontozni, mert nem egyesével számolja. Én is csináltam már mínuszból pluszt egy kattintással. Lehet, hogy nem kevés nő állítja, hogy akkora kell neki, de hidd el, van olyan, aki nem oda tartozik. Ha 95% mondja, akkor is van 5 a 100-ból, akinek a kisebb is megteszi. Miért ragaszkodsz annyira egy felméréshez? Mindig vannak kivételek!
2021. jún. 23. 23:17
 34/44 A kérdező kommentje:
És szerinted mekkora esély van kifogni valakit az 5%-ból? :D Kb semmi. Ezentúl ezzel kéne nyugtatni mindenkit, akinek nincs nagy farka :D "Nyugi a nők 5%-ának elég a méreted" Jól hangzik, ugye?
2021. jún. 24. 08:23
 35/44 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a legjobb szex az exemmel volt akinek 14cm volt a farka. Voltam 18cm is, kellemetlen volt, fájdalmas. De nyilván hazudok, mert bárki bármit mondd te csak a saját igazadat fújod.
2021. jún. 24. 08:50
 36/44 A kérdező kommentje:
#35 Ezt nők véleménye alapján írtam. Tudod, én szeretek tájékozódni olyannal kapcsolatban, ami érdekel. A szex is ilyen és heteroszexuális férfiként bocs, hogy nem a férfiak vágyait akarom megtudni. Egy időben sokat kerestem ezzel kapcsolatban mindenféle információt külföldi és magyar oldalakon is. Online fórumok, cikkek, kutatások, közösségi oldalak, stb. Ez összesen rengeteg női véleményt jelent arról, hogy milyen külső és belső tulajdonságok kellenek egy férfinak ahhoz, hogy vonzó legyen egy nő számára.
2021. jún. 24. 10:40
 37/44 anonim ***** válasza:
88%
A nőket 1 ujjal is ki lehet elégíteni. A jó szex az összehangolódástól, egymásra figyeléstől, vágytól, szerelemtől lesz, semmi köze a pénisz mérethez.
2021. jún. 24. 10:53
 38/44 anonim ***** válasza:
93%
Most már kíváncsi vagyok, hogy a kedves kérdezőnek van-e állandó barátnője és mekkora szerszámmal rendelkezik. És ha véletlenül van is barátnője, vajon ő mit válaszolna?
2021. jún. 25. 08:13
 39/44 A kérdező kommentje:
#38 Ezeknek mi köze van a kérdéshez?
2021. jún. 25. 11:40
 40/44 anonim ***** válasza:
77%
Csak annyi, hogy annyira mondod a magadét, hogy másokat meg sem hallasz, hiába bizonygatja mindenki (főleg a lányok), hogy nem feltétlenül kell a nagy szerszám. Persze hazudhatsz is, mert itt minden megengedett. :D
2021. jún. 25. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!