Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kérdésnél miért mondják, hogy nem számít vagy nem
fontos a méret?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy egy bizonyos méretig (kb 20 centiig), minél nagyobb, annál jobb. Ennél a kérdésnél legalább őszintén válaszoltak.
10-es Tapasztalt nőket akik, szexeltek is, nem úgy mint te.
2021. jún. 22. 00:25
12/44 anonim válasza:
Na mi van gyerekek ti még mindig egymás phaszméretével vagytok elfoglalva a helyett hogy a nőknek udvarolnátok? 😂 Aztán nem kiírni ám' incel kérdéseket 😂
2021. jún. 22. 00:31
13/44 anonim válasza:
Rövid hüvelyem van hátra hajló méhem, isten mentsen meg egy nagy mérettől mert csak fájdalmas lesz.
2021. jún. 22. 00:45
14/44 anonim válasza:
Éljen soká a sok 12centis farok!!
Na most jobb napod lesz? Így is szűzen fogtok meghalni hülyegyerekek...
2021. jún. 22. 00:47
15/44 anonim válasza:
Azért nem számít, mert ezen nem tudsz változtatni.
Kigyúrhatod magadat évek alatt, megcsináltathatod a fogaidat, lehet haj beültetését. De egyelőre nagyobb farkad semmitől nem lesz.
Ezért fölösleges azon parázni, hogy mi lesz ha oda kerülsz. Csakis azon érdemes agyalni, hogy hogyan kerulj oda, hogy kevetkozzon előtted a csaj.
2021. jún. 22. 00:59
16/44 anonim válasza:
15. A pasik nyilván nem tudnak rajta változtatni. De a nők igen. Keresnek olyat akiével jobban élvezik a szexet.
2021. jún. 22. 01:34
17/44 anonim válasza:
Akik azt mondják hogy nagyon számít a méret, azok azzal takaróznak hogy miért nincs csajuk, miért nem elégítik ki a nőket.
Mert nem odafigyelés, a saját tedt ismerete, a partner felfedezése, a másik orgazmusának kívánata kell a jó szexhez. A 25/6 kell a jó szexhez és ha ez nincs akkor csak rosszul lehet csinálni.
Ahogy a csaj szerzés és megtartáshoz se figyelem, türelem, kedvesség és bunkóság keveréke, kommunikáció, megbízhatóság, érzelmi és lelki éppség kell. A nőnek pénz kell, izmok és bunkóság. Ha ez nincs akkor nincs nő. Ugye?
2021. jún. 22. 05:44
18/44 anonim válasza:
A nok 90%- preferalja a 18-19 cm meretet. Ezt kedvelik a legjobban.
2021. jún. 22. 08:07
19/44 anonim válasza:
Ha megismerkedsz valakivel és komolynak tűnik a kapcsolat, akkor nem a méret lesz a legfontosabb. Az enyém nevetségesen kicsi, 13-14 cm, de ettől még van feleségem, gyermekeink. Tudta mekkora, mégis hozzámjött. Biztosan megérdemelne egy nagyobbat is, de jobb híján ezt kapja. Az ő választása volt. Én is azt hittem róla, hogy mindenben benne lesz, amit szeretnék, de én sem teljesen azt kaptam, amire számítottam, de ettől még ő a feleségem. Mindketten "lejjeb adtuk", de ez nem jelenti azt, hogy hatalmasat csalódtunk. Csak a mi 100%-unk másnak csak 70%. Ha mi ezzel elvagyunk, akkor mit érdekel, hogy nagyobb farokkal, mindent beleadó lányokkal mit lehetne kezdeni. Ha nem vagyunk olyan helyzetben, akkor nem vagyunk olyan helyzetben. Én már évtizedekkel ezelőtt beletörődtem ebbe.
2021. jún. 22. 10:26
20/44 anonim válasza:
A férfiak csak a női anatómiát felejtik el/nem ismerik. Attól, hogy hosszabb nem lesz jobb, mivel nincsenek a hüvely hátsó területein érzékelő receptorok, pont azért, hogy a szülés kevésbé fájjon. A méhszáj elérése, ütögetése meg qurvára fájhat. Nemhogy nem kell 20cm, de felesleges, ha örömet akarsz okozni, akkor 3-8 cm magasságban keresgélj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!