Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kérdésnél olvastam olyan válaszokat, hogy 12-13cm túl kicsi, de 14-15-16cm meg már jó? Tényleg ennyit számít pár centi?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 12:47
1/10 anonim válasza:
12-13 centi is ugyan olyan jó mint a 14-16 cm voltam 8-10 cm mérettel rendelkező pasival azt is élveztem. 22 L
2/10 anonim válasza:
Ennyit. Még mielőtt egy nő összejönne veled vagy bármi történne köztetek, leméri a f_szodat és ha nem felelsz meg a kritériumoknak, akkor semmi esélyed nincs a női nemnél, sajnálom.
3/10 anonim válasza:
Van akinél igen, van akinél nem. Itt gyk-n szinte mindenkinek, de nem kell vele foglalkozni. A nőknél meg a popsi meg a mell kérdés ...:D
4/10 anonim válasza:
Az a pár centi mondjuk 3. Tegyük fel, hogy a pozitúra, a testi adottságok miatt nem tudsz tövig behatolni, 2-3 centi kimarad. Tehát 10 a 13 ellen tényleg csak pár centi, de az 30%! :D
5/10 anonim válasza:
Tudom, hogy itt sokan állítják, de én akkor is azt mondom, hogy nem a méret számít.
6/10 anonim válasza:
12 és 16 között látható kül van azért...
7/10 A kérdező kommentje:
6# akkor inkább úgy kérdezem, hogy kb 2cm különbség
2016. szept. 16. 17:19
8/10 anonim válasza:
8cm felett már eléri a csiklót, 18cmtől a legtöbb nőnél még a méhszájat ami fáj. Kövér nőknél fontos a hosszú mert ott minden cm számít hogy be érjen...
9/10 anonim válasza:
Hogyne számítana, egy kis 12cm semmire sem jó, egy 15-16cm meg tökéletes.
10/10 anonim válasza:
Nem számít.A kisujjam kb 4cm és vékony. Bármelyik nagyfarkú,küldje el hozzám a csaját,feleségét,ki fogom vele elégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!