Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok kérdésnél miért mondják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdésnél miért mondják, hogy nem számít vagy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos méretig (kb 20 centiig), minél nagyobb, annál jobb. Ennél a kérdésnél legalább őszintén válaszoltak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Mi értelme sok kérdésnél dícsérni a kis méreteket, amikor egy nőnek minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság kell, hogy igazán élvezze a péniszt?

2021. jún. 21. 23:53
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
28%
A kisfarkúak kampányolnak. Nőnek adják ki magukat, ne kérdezd mi értelne...
2021. jún. 21. 23:58
 2/44 anonim ***** válasza:
61%

Biológiai szempontból a 14-16 cm az ideális. Eddigi tapasztalatom alapján, lehet a nagyobbal is rosszul és a kisebbel is jól csinálni.

Valaki nagyon bebeszélte neked ezt...

2021. jún. 21. 23:58
 3/44 anonim ***** válasza:
80%
13 centi alatt tényleg nem érzek semmit. De afelett tényleg inkább a teknika és az időtartam a mérvadó. Szóval lényegében tényleg nem a méret a lényeg.
2021. jún. 22. 00:02
 4/44 anonim ***** válasza:
68%

Van aki egyszerűen szeret hazudozni. És valószínű sok a minipéniszű hozzászóló is.

Olyannak sose szabad hinni, aki azt mondja nem számít a méret. Mindenkinek számít, csak az igények egyáltalán nem egyformák.

Szerintem pl se a kicsi 16 cm alatt, se a túl nagy 20+cm nem jó. Nekem ez a saját tapasztalatom.

2021. jún. 22. 00:06
 5/44 anonim ***** válasza:
49%

Mert tényleg nem számít. A nők a Férfibe lesznek szerelmesek nem a pélójába.

A propaganda pont fordítva megy. Pélóméret füllentők gondolják hogy benyögnek x cm-t és máris elárasztják a nők privikkel, bemagyarázni a nőknek mi legyen nekik a jó, illetve komplexusokat kelteni másokban hátha akkor nekik több nő jut.

Egyik sem fog működni. A pélóméret füllentőkre max. magukat nőnek kiadó melegek írnak rá (a nők már akkor törlik az üzenetet ha valaki a farokméret megemlíti), a nőknek bármennyit vakerálhatnak tudják maguktól mi nekik a jó (nem az idióták), a nőket meg nem a komplexusokkal küzdők nyúlják le hanem a Férfiak.

2021. jún. 22. 00:09
 6/44 anonim ***** válasza:
24%
14 az ideális??? Muhaha... Álmodban csak. 😁😂
2021. jún. 22. 00:10
 7/44 anonim ***** válasza:
72%

Lol mi az hogy 20cm ig?:D

Nekem pl 15-16 az ideális. Még az pont annyira nagy, hogy ha tövig bennem van, tud kellemetlen lenni, ami néha izgató. De ebből nyilván az is következik, hogy egy pl 14cm es farok is megfelelne. Nekem nem kéne 18-20 cm, de mivel a méret nem számít, ezért ha nagyon megkedvelem a pasit és 18as mérete van, nem fogom emiatt kidobni

N

2021. jún. 22. 00:10
 8/44 anonim ***** válasza:
80%

Köszi #7-es, engem kinevettek, hogy a 14 is jó, pedig biztos ők próbálták helyettem. :)

#2-es voltam.

2021. jún. 22. 00:12
 9/44 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem azokat akik itt lepontozzák a válaszokat. Mikor fogjátok már végre fel, hogy ez preferencia kérdése??? Plusz ha szeretsz valakit megoldjátok. Annyi más módon is ki lehet egymást elégíteni...
2021. jún. 22. 00:14
 10/44 anonim ***** válasza:
24%
Unatkozó kisfarkú fiúkat olvashattunk itt feljebb... 😉😁😄
2021. jún. 22. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!