Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alacsonyabb lányok (160cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyabb lányok (160cm alattiak) gátlásosak? Irigyek a magasabb lányokra?

Figyelt kérdés
Az ilyen lányok inkább magas fiút akarnak maguk mellé?
2021. jún. 17. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem irigyek mert tudják, hogy cukik. A legtöbb férfi alacsonyabb barátnőt keres. Tökmindegy milyen magas.
2021. jún. 17. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok se gátlásos se irigy, teljesen meg vagyok elégedve a magasságommal.
2021. jún. 17. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem gátlásosak. Intenzívek szex terén és vadítóak édesek
2021. jún. 17. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Én 152 cm vagyok, és jó nekem így, nem vagyok irigy a magas lányokra. Sőt, csak magas pasim volt, a mostani is 198 cm. Teljesen jól megvagyunk, nem számít a magasság.
2021. jún. 17. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Én néha azért irigykedem a magasabb csajokra, főleg, mikor a ruhaboltokban minden nadrág hosszú rám xd

De amúgy nem zavar annyira a magasságom, pedig 152 centi körül vagyok. Az pedig, hogy magas fiút akarok... hát rám nagyon nem igaz, mert szerintem elég macerás lenne nekem is és a srácnak is, neki beáll a dereka, ha le kell hajolnia, nekem kitörik a nyakam, szóval szerintem ez elég kényelmetlen. És amúgy is, előbb mondanék nemet egy nagyon magas fiúnak, mint egy átlagnál alacsonyabbnak, ha éppen így alakulna a helyzet, de pl barátnőm, aki csak pár centivel nálam, imádja, ha a srác 190 centi felett van :D

2021. jún. 17. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmi köze nincs a testmagasságnak és a személyiségnek, attitűdöknek egymáshoz. Swingerben van olyan 160 alatti nő aki egy este 10-20-x pasival dug és nem éppen a visszafogott szűzike módjára.
2021. jún. 17. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagyok irígy. Az alacsony lányok egyszerre lehetnek szexik és cukik, míg egy 180 centis csaj nem túl aranyos. Én szeretek alacsony lenni, így még jobban bújhatok a párom ölébe, még jobb így megölelni és akármilyen magassarkút felvehetek.
2021. jún. 17. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2021. jún. 18. 01:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Azert a nem "szamit a magassag kicsit tulzas". Exem 154 én 193 és elég zavaró volt hogy folyton le kellett hajolnom, még megölelni is nehéz volt. És szex közben pl misszionáriusban ő kb a mellkasomig ért ha odahajoltam

2021. jún. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!