Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyabb lányok (160cm alattiak) gátlásosak? Irigyek a magasabb lányokra?
Én néha azért irigykedem a magasabb csajokra, főleg, mikor a ruhaboltokban minden nadrág hosszú rám xd
De amúgy nem zavar annyira a magasságom, pedig 152 centi körül vagyok. Az pedig, hogy magas fiút akarok... hát rám nagyon nem igaz, mert szerintem elég macerás lenne nekem is és a srácnak is, neki beáll a dereka, ha le kell hajolnia, nekem kitörik a nyakam, szóval szerintem ez elég kényelmetlen. És amúgy is, előbb mondanék nemet egy nagyon magas fiúnak, mint egy átlagnál alacsonyabbnak, ha éppen így alakulna a helyzet, de pl barátnőm, aki csak pár centivel nálam, imádja, ha a srác 190 centi felett van :D
Azert a nem "szamit a magassag kicsit tulzas". Exem 154 én 193 és elég zavaró volt hogy folyton le kellett hajolnom, még megölelni is nehéz volt. És szex közben pl misszionáriusban ő kb a mellkasomig ért ha odahajoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!