Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb fiúk miért gondolják azt hogy a magas fiúknak könnyebb az ismerkedés?
Kutatások szerint a legfontosabb paraméter egy férfi esetén a magassága.
Ezután jön a jóképűség, majd a széles vállak.
Aki férfiként magas az eleve sikeresebb az élet minden területén, átlagosan többet keres, több partnere van, vonzóbbnak látják az emberek. Nyilván mindenki tud most keresni sok sikeres, gazdag, alacsony növésű férfit, akik minden erejüket megfeszítve sikeresek lettek, egész életüket tanulásra, munkára áldozták, de statisztikailag a magas férfiak ugyanannyi befektetett munkával nagyobb sikert érnek el.
Társkeresésben meg méginkább így van ez. Lehet valaki sikeres munkában, karrierben, de ha alacsony, akkor sokkal kevesebb nőnek fog tetszeni. Még akkor is, ha jóképű és sportos, izmos.
De azt nem értitek hogy lehet hogy könnyebb, de attól még ugyanúgy nem könnyű. Az afrikai éhezőnek is szarabb élete van nálad/nálam, de azt sem nézzük. Lehet könnyebb nekem egy kicsivel, mert magas vagyok, de attól még ugyanúgy lehet nehéz önmagában nézve más dolgok miatt számomra is az ismerkedés.
Azt utálom legjobban, amikor más idióta srácok azt mondják, hogy nekem biztos nagyon könnyű az ismerkedés, mert magas vagyok és helyes arcú. Hát nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!